magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η DOS Cosmetics, Φέρνει Την Ελληνική Φύση Στο Δέρμα Μας!

Θεωρούμε τη φροντίδα του δέρματος μας πολύ σημαντική και προσπαθούμε πάντα να βρίσκουμε νέες καινοτόμες ελληνικές εταιρίες, με ολιστική προσέγγιση και αγάπη προς τη φύση.

Γι’ αυτό και ενθουσιαστήκαμε όταν λάβαμε την πρόσκληση για το event της DOS Cosmetics πριν μερικές μέρες! Είχαμε μάθει για το νέο ελληνικό brand καλλυντικών και ανυπομονούσαμε να το γνωρίσουμε καλύτερα. Και όντως η ομάδα του DOS δεν απογοήτευσε, αφού διοργάνωσε μια υπέροχη απογευματινή συνάντηση, μακριά από το πολύβουο αστικό κέντρο, στη λίμνη της Βουλιαγμένης. Ειδυλλιακό τοπίο με υπέροχη διακόσμηση, Yoga με την Ειρήνη Πετρουλάκη και φωτογραφίες στη Δύση του ηλίου, η εκδήλωση δεν ήταν μόνο ο ιδανικός τρόπος να κατανοήσουμε τη φιλοσοφία πίσω από τα δερμοκαλλυντικά, αλλά και μια ευκαιρία να αφιερώσουμε ένα απόγευμα ηρεμίας και χαλάρωσης στον εαυτό μας και να γίνουμε ένα με τη φύση.

Λίγα λόγια όμως για την DOS, πίσω από την οποία «κρύβεται» μια δυναμική ομάδα: ο φαρμακοποιός και επιστήμονας Βάιος Παπαδόπουλος, η φαρμακοποιός και οπαδός του ολιστικού τρόπου ζωής Χρυσάνθη Παπαδοπούλου και η beauty expert του brand Βασιλική Λειβαδιώτη. Από την πρώτη κιόλας επαφή με την DOS μας εντυπωσίασαν τα υψηλής ποιότητας προϊόντα που προσφέρει, αποτέλεσμα της προσήλωσής της ομάδας, όχι στην επιφανειακή ομορφιά, αλλά στην πραγματική υγεία του δέρματος, η οποία αντανακλάται και εξωτερικά. Με κεντρική σκέψη πως το δέρμα έχει διαφορετικές ανάγκες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου αλλά και της ημέρας, η ομάδα της DOS συμμαχεί την ελληνική φύση, χρησιμοποιώντας διάφορα ευεργετικά βότανα και δημιουργώντας έτσι μια σειρά από εξειδικευμένες θεραπείες και προϊόντα.

Επειδή έχουμε διαφορετικό δέρμα, αλλά, όλες έχουμε δικαίωμα στη λαμπερή πορσελάνινη όψη, η DOS έχει δημιουργήσει ένα μικρό τεστ για τη διάγνωση του δικού σας τύπου δέρματος. Σας προτείνουμε να μπείτε στο site (https://www.doscosmetics.com/), να απαντήσετε στις ερωτήσεις και να λάβετε αναλυτικές οδηγίες για τον τύπου του δέρματος σας αλλά και τις ανάγκες που έχει. Με αυτό τον τρόπο θα γνωρίζετε ποια είναι τα ιδανικά προϊόντα για τη δική σας προσωπική περιποίηση! Εμείς κάναμε το τεστ, και όχι μόνο λάβαμε στο email μας τις απαραίτητες πληροφορίες για τον τύπου του δέρματός μας, αλλά στην εκδήλωση η DOS είχε για την καθεμία ένα κουτί με προϊόντα για την επιδερμίδα μας, βάσει του τέστ. Εμείς έχουμε να πούμε πως ανυπομονούμε να δοκιμάσουμε τα εξατομικευμένα προιόντα της DOS και σίγουρα δεν είναι η τελευταία φορά που γράφουμε για το νέο αυτό ελληνικό beauty brand!

Stay tuned! 

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

10 λάθη που κάνουν οι 30αρες στον έρωτα!

News Room

Επτά τρόποι για να βάλεις το kimono στο καθημερινό σου στιλ

News Room

Meghan Markle: Φόρεσε το απόλυτο κομμάτι της σεζόν

News Room A