magdasnews.gr
Night life

Η Χρύσπα με τον Στέλιο Λεγάκη και τους Prestige the band ξεκίνησαν τις ζωντανές τους εμφανίσεις στο “Kremlino Music Stage” στην καρδιά του Πειραιά με μια φαντασμαγορική πρεμιέρα!

Η αγαπημένη Χρύσπα που διανύει μία από τις καλύτερες επαγγελματικές περιόδους της και πιο ανανεωμένη από ποτέ, υποδέχτηκε γνωστές φυσιογνωμίες από τον δημοσιογραφικό, καλλιτεχνικό & επιχειρηματικό κόσμο της Αθήνας κι όχι μονο, σε μια νύχτα πρεμιερας που τα είχε όλα, στο “Kremlino Music Stage”, το σημείο αναφοράς του Πειραιά! Με τη μοναδική ενέργεια και τις επιτυχίες της, έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και ο κόσμος δεν σταμάτησε να τραγουδάει παρέα της!
Φαντασμαγορική πρεμιέρα “Kremlino Music Stage”.Γιάννης Δρυμωνάκος-Λάκης Γαβαλάς-Χάρης Σιανίδης
Ο Στέλιος Λεγάκης, που έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο του από την πρώτη κιόλας στιγμή που μας συστήθηκε, έδωσε το δικό του pop ύφος στο σχήμα, ενώ οι Prestige The Band, με τον μοναδικό ρυθμό τους και συνδυάζοντας τραγούδια από όλες τις δεκαετίες με τον δικό τους funky ήχο, άφησαν τις καλύτερες εντυπώσεις!
Φαντασμαγορική πρεμιέρα “Kremlino Music Stage”.Δημήτρης Αλεξάνδρου-Χάρης Σιανίδης-Διονύσης Αλέρτας-Νίκος Γεωργιάδης
Η Χρύσπα, ο Στέλιος Λεγάκης και οι Prestige The Band από την Παρασκευή 19 Ιουνίου και κάθε Παρασκευή & Σάββατο εμφανίζονται στο “Kremlino Music Stage”, σε έναν χώρο που έχει ξεχωρίσει ήδη στον Πειραιά, αλλά και σε ολόκληρη την Αθήνα και πλέον θα είναι ορόσημο διασκέδασης στην καρδιά του μεγάλου λιμανιού!
Supporting Act: Χρήστος Βάμος
Φαντασμαγορική πρεμιέρα “Kremlino Music Stage”.Μανίκας-Αλεξάνδρου-Χανταμπάκης-Πηλιάκη-Σιανίδης-Αλεξανδράκη

Σχετικές αναρτήσεις

Λαμπερή βραδιά στο Καζίνο Λουτρακίου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη

News Room M

Ηλεία: Ματαιώθηκε η συναυλία του Κωνσταντίνου Αργυρού μετά από παρέμβαση

News Room A

Ο Σταύρος Χαλιαμπάλιας στο Μπαράκι της Διδότου – Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου

News Room A