magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Τεχνική Ελληνίδας Καθηγήτριας Ταξιδεύει Σε Όλο Τον Κόσμο

Τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι ασχολούνται όλο και περισσότερο με την αισθητική τους εμφάνιση, εσωτερικά και εξωτερικά ακολουθώντας ένα τρόπο ζωής απαλλαγμένο από χημικά και συντηρητικά. Η οικολογική συνείδηση παρουσιάζεται σε όλες πτυχές της καθημερινότητας από την διατροφή έως την περιποίηση του προσώπου καθώς και τα καλλυντικά προϊόντα, που τοποθετούνται σε αυτό.

Απάντηση στην τάση αυτή αποτελεί η πλέον σύγχρονη τεχνική αναγέννησης προσώπου CLEOPATRA TECHNIQUE, η οποία χρησιμοποιεί το αίμα του ασθενή και μόνο, χωρίς χημικά και άλλες προσμίξεις για να διορθώσει τις ατέλειες του δέρματος με τον πλέον ασφαλή, ανώδυνο και αποτελεσματικό τρόπο. Παρουσιάζει θεαματικά αποτελέσματα τα οποία δεν αλλοιώνουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου, έτσι ώστε να μην αλλάζει η αυθεντικότητα του ατόμου, έως και δύο χρόνια μετά τη θεραπεία.

Με τη συμμετοχή της στο τριήμερο συνέδριο του Μονακό, η καθηγήτρια Κλεοπάτρα Νακοπούλου παρουσίασε την CLEOPATRA TECHNIQUE TM, εκπαιδεύοντας ιατρούς και οδοντιάτρους απ’ όλο τον κόσμο.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: www.cleopatra-technique.com 

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Όταν Το Γιαούρτι Γίνεται Θρεπτικό Όχι Μόνο Για Τον Οργανισμό Αλλά Και Για Το Δέρμα Σου

News Room

6 Συμβουλές Για Να Αποφεύγετε Τα Αφυδατωμένα Χείλη Όλο Τον Χρόνο

News Room

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Με τέλειο look σε Hailey Bieber style που όλες ζήλεψαν – Δες πώς θα το “αντιγράψεις”

News Room M