magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Νεκρά Θάλασσα Είναι Ένα Θαύμα Της Φύσης Και Βρίσκεται Μέσα Στα Προϊόντα Της Rivage!

Η RIVAGE GREECE σας φέρνει

Η Νεκρά Θάλασσα είναι ένα θαύμα της φύσης. Βρίσκεται στο χαμηλότερο σημείο της Γης, 410 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας και έχει υψηλή περιεκτικότητα σε αλάτι. Αυτός είναι ο λόγος που τα νερά της Νεκράς Θάλασσας είναι αφιλόξενα στη θαλάσσια ζωή. Σε αυτό το σπάνιο περιβάλλον βρίσκουμε άλατα και λάσπη πλούσια σε μεταλλικά στοιχεία, νερό , μειωμένη ηλιακή ακτινοβολία και υψηλότερη συγκέντρωση οξυγόνου. Για χιλιετίες, η Νεκρά Θάλασσα έχει προσελκύσει ανθρώπους που αναζητούν χαλάρωση και ευεξία καθώς και θεραπεία σε ποικίλες δερματικές παθήσεις.

Τα τρία βασικά στοιχεία: η λάσπη, το νερό και τα άλατα συνδυάζονται για να προσφέρουν ένα ευρύ φάσμα οφελών για την υγεία, πολλά από τα οποία έχουν αξιολογηθεί και επιβεβαιωθεί από ανεξάρτητες έρευνες.
Τα άλατα, τα οποία περιλαμβάνουν κάλιο, μαγνήσιο, νάτριο, ασβέστιο και βρωμίδια, χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ψωρίασης, της δερματίτιδας, της πιτυρίδας, του εκζέματος της ακμής και της σμηγματόρροιας. Τα άλατα ενυδατώνουν, μαλακώνουν και αποτοξινώνουν, ενώ προάγουν την αναγέννηση των κυττάρων – ιδανικά και συμβάλλουν δραστικά στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων.
Η λάσπη σχηματίζεται εδώ και χιλιάδες χρόνια από το διασκεδαστικό παιχνίδι του ήλιου, του εδάφους και των πηγών και των ποταμών που τροφοδοτούν τη θάλασσα. Ο πλούσιος σε θρεπτικά άλατα πηλός απορροφά ρύπους, λίπος και εκκρίσεις από τν επιδερμίδα λόγω της οσμωτικής επίδρασης και καθαρίζει σε βάθος.

Το νερό της Νεκράς Θάλασσας φιλοξενεί ελάχιστους οργανισμούς λόγω της υψηλής περιεκτικότητας σε αλάτι. Ένας από τους λίγους οργανισμούς που μπορούν να επιβιώσουν στο νερό της νεκράς θάλασσας είναι το Dunaliella salina, ένας τύπος μικροφυκών που είναι μια πλούσια πηγή βήτα-καροτίνης και ένα ισχυρό αντιγηραντικό στοιχείο.
Όταν τα άλατα, η λάσπη και το νερό της Νεκράς Θάλασσας συνδυάζονται, έχετε μια αξιοσημείωτη πηγή υλικών που βελτιώνουν την ομορφιά, καθυστερούν την ηλικία και θρέφουν το δέρμα. Στη RIVAGE αξιοποιούνται αυτά τα στοιχεία για να ενεργοποιηθεί η φυσική διαδικασία επιδιόρθωσης, να επιταχυνθεί η κυτταρική αναγέννηση, να ρυθμιστούν τα επίπεδα υγρασίας και να προετοιμαστεί η επιδερμίδα για βαθιά θρέψη. Αυτή είναι η ουσία της μεθοδολογίας της Co: dermal formulation.

Στην καρδιά των προϊόντων Rivage είναι τα ενεργά συστατικά μας. Αναπτύσσουμε 64 φυσικά συστατικά και τα αναμειγνύουμε προσεκτικά με τα άλατα και τη λάσπη της Νεκράς Θάλασσας, ώστε να προσφέρουν αξιοσημείωτα αποτελέσματα. Τα ενεργά εκχυλίσματα βοτάνων που συλλέγουμε από όλο τον κόσμο προσφέρουν αποτελεσματικές φυσικές θεραπείες για κοινές δερματικές παθήσεις. Αυτά τα βότανα και τα φυτικά εκχυλίσματα χρησιμοποιούνται εδώ και αιώνες για ιατρική χρήση και σήμερα τα συνδυάζουμε με τα μοναδικά ορυκτά της Νεκράς Θάλασσας.

Τα ορυκτά που βρίσκονται στα προϊόντα Rivage είναι:

Λίθιο (Li +)
Νάτριο (Na +)
Το ιόν καλίου (Κ +)
Μαγνήσιο (Mg + 2)
Το ασβέστιο (Ca2 +)
Στροντίου (Sr2 +)
Μαγγάνιο (Mn2 +)
Χαλκός (Cu2 +)
Ψευδάργυρος (Zn2 +)
Θειικό (SO4-2)
Βρώμιο (Br-)
Το ιώδιο (Ι-)

Λιθίου (Li +) – Προστατεύει τα κύτταρα και διατηρεί υγιή νεύρα, τα οποία με τη σειρά τους υποστηρίζουν το κυκλοφορικό σας σύστημα και χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία δερματικών παθήσεων όπως το έκζεμα και η ψωρίαση.
Νάτριο (Na +) – Υψηλά συγκεντρωμένο στη Νεκρά Θάλασσα, το νάτριο βοηθά στην ισορροπία των επιπέδων υγρασίας του δέρματός σας ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα και την ευκαμψία
Ιόντων καλίου (K +) – Εκτός από την τόνωση του νευρικού συστήματος, το κάλιο εξισορροπεί τα επίπεδα λαδιού στο δέρμα σας, το οποίο βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων υγρασίας ενώ προστατεύει από καταστάσεις όπως η ακμή.
Μαγνήσιο (Mg + 2) – Επιταχύνει τον μεταβολισμό των κυττάρων και ενισχύει τη σύνθεση πρωτεϊνών που μειώνει την ερυθρότητα και τον ερεθισμό του δέρματος. Το μαγνήσιο επίσης καταπραΰνει το νευρικό σύστημα, βοηθά το δέρμα σας να συγκρατεί την υγρασία και επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης προωθώντας την φυσική αναζωογόνηση του δέρματος.
Ασβέστιο (Ca2 +) – Ενισχύει τις κυτταρικές μεμβράνες και προάγει την ανανέωση του δέρματος. Το ασβέστιο καθαρίζει επίσης τους πόρους και παρέχει μια φυσική άμυνα ενάντια στα κρύα, ξηρά ή μολυσμένα περιβάλλοντα. Το ασβέστιο μειώνει επίσης τις ελεύθερες ρίζες, ενισχύει την κυκλοφορία του αίματος και βοηθά το δέρμα σας να παραμείνει ενυδατωμένο.
Στρόντιο (Sr2 +) – Προστατεύει τις κυτταρικές μεμβράνες και διατηρεί την ελαστικότητα των ιστών, που με τη σειρά τους βοηθούν στην ανακούφιση των καταστάσεων συμπεριλαμβανομένης της ψωρίασης και του έκζεμα.

Μαγγάνιο (Mn2 +) – Υποστηρίζει την παραγωγή κολλαγόνου που μπορεί να καθυστερήσει τη διαδικασία γήρανσης. Το μαγγάνιο βοηθά στην παραγωγή του συνδετικού ιστού και στις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, θρέφει επίσης το δέρμα σας.
Χαλκός (Cu2 +) – Ενεργοποιεί τις κυτταρικές μεμβράνες, διεγείρει την ελαστίνη και το κολλαγόνο στο δέρμα σας και έχει αντιπηκτικές ιδιότητες που καταπολεμούν τη διαδικασία γήρανσης και καταπολεμούν τις ελεύθερες ρίζες.
Ψευδάργυρος (Zn2 +) – Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου και την φυσική αναζωογόνηση του δέρματος ενώ επιδιορθώνει τα κατεστραμμένα κύτταρα. Ο ψευδάργυρος μπορεί να είναι χρήσιμος στη θεραπεία και πρόληψη της τριχόπτωσης και της ακμής.
Θειικό (SO4-2) – Προωθεί την παραγωγή κολλαγόνου για να βοηθήσει το δέρμα σας να παραμείνει απαλό, ομαλό και νεανικό. Το θείο επίσης προάγει το υγιές δέρμα εξαλείφοντας τα βακτηρίδια και τους μύκητες, ενθαρρύνοντας την ανανέωση του δέρματος.
Βρώμιο (Br-) – Βοηθά να χαλαρώνει τον άγχος μυών και διεγείρει την φυσική αναζωογόνηση του δέρματος. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες του βρωμίου χαλαρώνουν το δέρμα σας, καθιστώντας αυτό μια δημοφιλής θεραπεία για τις ρευματικές παθήσεις.
Ιώδιο (I-) – Καθαρίζει και ενυδατώνει το δέρμα. Τρέφει επίσης το δέρμα και τα μαλλιά.

Η RIVAGE λοιπόν κατάφερε να δημιουργήσει εκπληκτικά προϊόντα υγείας, ομορφιάς και ευεξίας και να τα προσφέρει σε κάθε άνθρωπο που θέλει να αισθάνεται όμορφα με τον εαυτό του και που του αρέσει να υιοθετεί φυσικούς τρόπους διατήρησης της υγείας του και ανάδειξης της φυσικής του ομορφιάς. 

Aκολούθησε τη Rivage στο Facebook & το Instagram έτσι ώστε να μαθαίνεις τα πάντα για τα προϊόντα- θησαυρούς- από τη Νεκρά Θάλασσα.

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Δεν γεννηθήκαμε όλες νοικοκυρές

News Room

Βόλτα σε γνωστό εμπορικό κέντρο των Βόρειων Προαστίων για τον Γιώργο Ντάβλα

News Room A

Σας Βρήκαμε Τα Καλύτερα Foundation Tης Αγοράς Για Όλους Τους Τύπους Δέρματος

News Room