magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η νέα συλλογή Prêt-à-Porter του Μιχάλη Μανιάτη

Ο Μιχάλης Μανιάτης γεννιέται στον Πειραιά όπου και τελειώνει την βασική εκπαίδευση του, ενώ συνεχίζει τις σπουδές του στην Ισπανία στην ιστορία της τέχνης με ειδικότητα την ιστορία του ενδύματος.

New Trend by Michalis Maniatis

Επίσης σπουδάζει σχέδιο μόδας αλλά και εσωτερική διακόσμηση. Δουλεύει στην εταιρεία LANVIN PARIS, όπου δημιουργεί για 5 χρόνια την ανδρική συλλογή. Στη συνέχεια, το 1995 δημιουργεί την πρώτη γυναικεία collection και μεταγενέστερα τέσσερις ακόμα collections που φέρουν την υπογραφή του.

New Trend by Michalis Maniatis

Σήμερα ο γνωστός σχεδιαστής Μιχάλης Μανιάτης παρουσιάζει τη νέα κίνησή του, δημιουργώντας ένα eshop υψηλών προδιαγραφών, δίνοντας έμφαση στην ποιότητα και το καλό γούστο. Το “New Trend by Michalis Maniatis” είναι μία νέα συλλογή Prêt-à-Porter με οικονομικές τιμές για όλες τις γυναίκες.

New Trend by Michalis Maniatis

Οι απαιτητικές πελάτισσες του σχεδιαστή μπορούν να βρουν στο νέο eshop ρούχα με πρωτοποριακά υλικά και λάμψεις, από υφάσματα όπως —μουσελίνες, ολομέταξα κρεπ, τούλι— και με έντονους χρωματικούς συνδυασμούς.

New Trend by Michalis Maniatis

Στη νέα συλλογή “New Trend by Michalis Maniatis” κυριαρχούν το γαλάζιο, το φούξια, το πράσινο και το χακί, ενώ στη βασική σχεδίαση οι διαφάνειες και οι sexy γραμμές απογειώνουν το στυλ.

Δείτε τη νέα συλλογή στο www.new-trend.store και στο instagram @new_trend_by_michalismaniatis

Σχετικές αναρτήσεις

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη αλά Μέριλιν Μονρόε -Η σπάνια αφίσα και η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της αξέχαστης σταρ [εικόνα]

News Room

Η Kaia Gerber φόρεσε το πιο it μαγιό της φετινής σεζόν

News Room

Dermapen 4: Γνωρίστε την πιο εξελιγμένη θεραπεία microneedling

News Room M