magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Η Νέα Σειρά Μακιγιάζ Της Victoria Beckham Είναι Πλέον Γεγονός Και Θα Σας Συναρπάσει!

Τον περασμένο Φεβρουάριο, η Victoria Beckham ανακοίνωσε την ευχάριστη είδηση ​​ότι μια νέα σειρά ομορφιάς – η Victoria Beckham Beauty – βρισκόταν ήδη στα σκαριά, ως επέκταση του ήδη πασίγνωστου brand της. Τώρα, μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η Victoria Beckham Beauty είναι πλέον γεγονός!

Η σειρά περιλαμβάνει αρκετές smoky σκιές που η Beckham, μαζί με τη συνεργάτιδά της Sarah Creal (η οποία ήταν επίσης η επικεφαλής της παγκόσμιας ανάπτυξης μακιγιάζ και marketing στην Estée Lauder και δούλεψε στενά με την Beckham για τη συνεργασία της με την εν λόγω εταιρεία) έχουν σχεδιάσει με την ιδέα της ομορφιάς «εν κινήσει». Είναι για τις πολυάσχολες γυναίκες που ακροβατούν ανάμεσα στο σχολείο και στα επαγγελματικά τους καθήκοντα, κάτι σαν… την ίδια τη Beckham δηλαδή. 

Το διάστημα που η Victoria δούλευε πάνω στο επιχειρηματικό της εγχείρημα με την Estée Lauder το 2016, σκεφτόταν διαρκώς τι πραγματικά είναι αυτό που θέλουν οι γυναίκες από το makeup τους. «Ήμουν πάντα εμμονική με την ομορφιά και θέλω να δημιουργήσω λύσεις ομορφιάς που να απευθύνονται στις γυναίκες και να μπορούν να χρησιμοποιηθούν από το κεφάλι μέχρι και τα πόδια, μέσα και έξω», δήλωσε. «Όλο το concept έχει να κάνει με το να νιώθουν η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους». Για αυτό δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η πρώτη της συλλογή αφορά τα μάτια. «Τα μάτια είναι η υπογραφή μου», εξηγεί η ίδια.

Η συλλογή περιλαμβάνει το Smoky Eye Brick (54 €), μια πρακτική (χωρίς πλαστικό) compact συσκευασία με τέσσερις σατινέ, ματ αποχρώσεις. Η ιδέα έγκειται στην πολύ προσεκτική επιλογή συστατικών των σκιών που επιτρέπει τη δημιουργία ενός γρήγορου και εύκολου smoky eye και στη δυνατότητα να βρίσκεται πάντα μέσα στην τσάντα μας. Το Lid Lustre (31,50 € έκαστο), το οποίο κυκλοφορεί σε τέσσερις αποχρώσεις, είναι εμπνευσμένο από τους κρυστάλλους που η Victoria αρέσκεται να έχει πάντα κοντά της για προστασία και θεραπεία. Η κάθε απόχρωση (Onyx, Blonde, Min and Midnight) είναι «εφοδιασμένη» με διαφορετικό κρύσταλλο για να ενισχύεται η θετική ενέργεια και η αύρα και δίνει ένα υγρό, λαμπερό φινίρισμα.

Το τελευταίο κομμάτι της συλλογής είναι το Satin Kajal Liner (22,50 €), το οποίο κυκλοφορεί σε τρεις αποχρώσεις (Black, Bronze and Bordeaux) και διαθέτει μια ικανοποιητικά κρεμώδη και εύκολη στην εφαρμογή φόρμουλα η οποία είναι ταυτόχρονα αδιάβροχη. Η ιδέα έγκειται στο ότι τα μολύβια θα εντείνουν την ένταση του smoky eye.

Η συλλογή Victoria Beckham Beauty είναι διαθέσιμη online στο VictoriaBeckham.com αλλά και στο φυσικό κατάστημα της Dover Street του Λονδίνου για περιορισμένο χρονικό διάστημα.

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Τι κρύβεται πίσω από το θυμό μιας μαμάς;

News Room

Οι στιλάτες τσάντες που θα σε κάνουν να κυκλοφορείς μόνο με τα απαραίτητα (photos)

News Room

Μια Νέα Σειρά Makeup Κυκλοφόρησε Με Την Υπογραφή Της Anita Brand

News Room