25.1 C
Αθήνα
Κυριακή, 24 Μαΐου, 2026
Magda's News
Είμαι γυναίκα!

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχουν σήμερα επέτειο -Η ρομαντική φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους, 9 χρόνια πριν [εικόνα]

Επέτειο γάμου έχουν σήμερα ο πρίγκιπας Γουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον. Συγκεκριμένα, ο Δούκας και η Δούκισσα του Κέιμπριτζ κλείνουν μαζί 9 χρόνια γάμου.

Ήταν 29 Απριλίου 2011, όταν η Κέιτ Μίντλετον μπήκε στο Αββαείο του Γουέστμινστερ, με το ρομαντικό νυφικό της δια χειρός Alexander McQueen και άλλαξε μια για πάντα τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Η «κοινή θνητή» που παντρεύτηκε τον Βρετανό γαλαζοαίματο, πρόκειται να γίνει η επόμενη βασίλισσα της Αγγλίας. Η Κέιτ Μίντλετον είναι μια κομψή γαλαζοαίματη που έφερε αέρα ανανέωσης στο Παλάτι και αποτελεί το «νέο αίμα».

Το πριγκιπικό ζευγάρι μοιράστηκε μια υπέροχη, ρομαντική φωτογραφία του από την ημέρα του βασιλικού γάμου στο Instagram για να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές τους για τις ευχές και τα μηνύματα που τους έστειλαν.

Δείτε τη ρομαντική φωτογραφία που μοιράστηκε στο ζευγάρι για την επέτειο γάμου του στο Bovary.gr

Πηγή: iefimerida.gr

Related posts

Καθαρισμός προσώπου: Τα 5 σημάδια που δείχνουν ότι η skincare ρουτίνα σας κάνει περισσότερο κακό παρά καλό

Magdas News

Τακούνια: Πώς να τα φοράτε χωρίς να πονάτε

Magdas News

Τι αποκαλύπτουν τα δαχτυλίδια για την προσωπικότητά σου – Από το μικρό δάχτυλο στην κομψότητα έως τον δείκτη και τη δύναμη

Magdas News