magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Η βουτιά της ζωής τους-Δείτε την πιο εντυπωσιακή πρόταση γάμου που έγινε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα!

Μια διαφορετική πρόταση γάμου έγινε πριν λίγες ημέρες στην Αθήνα και είχε άρωμα θάλασσας και καλοκαιριού. Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να παρακολουθήσετε τα όσα έγιναν στα 6 μέτρα βάθος ανοιχτά της Βάρκιζας.

Ο Γιάννης, που είναι αξιωματικός των ειδικών δυνάμεων και αγαπάει τις καταδύσεις, θέλησε η πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Σοφία να της μείνει αξέχαστη. Και τα κατάφερε…

Με τη βοήθεια του έμπειρου εκπαιδευτή της σχολής Dive Blue Dream Athens, Βαγγέλη Παπατζιτζέ, ο Γιάννης οργάνωσε μια μεγάλη έκπληξη στον βυθό της θάλασσας για τη Σοφία.

Της έκανε αρχικά δώρο ένα μάθημα κατάδυσης και εκεί στον βυθό, στα 6 μέτρα βάθος, με μια σειρά από κάρτες της ζήτησε να γίνει η γυναίκα του. Τι και αν η πρόταση έγινε στο βυθό; Και γονάτισε ο Γιάννης και μονόπετρο είχε!

Οι εκπλήξεις συνεχίστηκαν και στην ξηρά, αφού ο Γιάννης είχε φροντίσει να ειδοποιήσει αγαπημένες φίλες της Σοφίας, που τους περίμεναν στην παραλία όπου είχαν οργανώσει ένα μικρό πάρτι.

Δείτε το βίντεο αυτής της μοναδικής πρότασης γάμου.

Αυτή η όμορφη έκπληξη έγινε πραγματικότητα υπό την καθοδήγηση του εκπαιδευτή κατάδυσης της σχολής Dive Blue Dream Athens, Βαγγέλη Παπατζιτζέ.

Ο Βαγγέλης Παπατζιτζές θεωρείται ένας από τους πιο προσιτούς και έμπειρους εκπαιδευτές κατάδυσης της χώρας μας. Αριθμεί άνω των 8.000 καταδύσεων και πάνω από 1.500 μαθητές.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας έκοψε την παραδοσιακή βασιλόπιτα παρουσία εκλεκτών καλεσμένων.

News Room M

Εκδήλωση του Τομέα Εξωτερικών στην Θεσσαλονίκη με τον Σάββα Αναστασιάδη. Όλα όσα έγιναν-Ποιοί παρεβρέθηκαν.

News Room M

Ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης στη Μάγδα Τσέγκου: Ο Τραμπ είναι ο χειρότερος Πρόεδρος της ιστορίας

News Room A