magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Επιχειρηματικά Βραβεία “Θαλής ο Μιλήσιος”: Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και παρουσία του Αμερικανού πρέσβη

Με μια λαμπερή εκδήλωση, παρουσία κορυφαίων εκπροσώπων του πολιτικού, επιχειρηματικού και οικονομικού γίγνεσθαι της χώρας, ολοκληρώθηκαν τα πρώτα Επιχειρηματικά Βραβεία Θαλής ο Μιλήσιος, στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 

Η τελετή απονομής των βραβείων πραγματοποιήθηκε υπό την Αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κ. Προκόπη Παυλόπουλου, και με την υποστήριξη της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος και του Συνδέσμου Εξαγωγέων-ΣΕΒΕ. 

Την εκδήλωση παρουσίασε και συντόνισε η διακεκριμένη δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου. 

Μάγδα Τσέγκου
Μάγδα Τσέγκου,Geoffrey R. Pyatt, Άδωνις Γεωργιάδης

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Α.Ε. Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, κ. Geoffrey R. Pyatt, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, ο τομεάρχης Οικονομίας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και βουλευτής Νότιου Τομέα Β’ Αθηνών, Νίκος Παππάς, ο υπουργός Εσωτερικών, κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Νίκη Κεραμέως, ο υφυπουργός Εσωτερικών Μακεδονίας-Θράκης, κ. Θεόδωρος Καράογλου, ο υπουργός Τουρισμού, κ. Χάρης Θεοχάρης, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, κ. Απόστολος Τζιτζικώστας, ο Πρόεδρος ΚΕΔΕ & Περιφερειάρχης Αττικής, κ. Γιώργος Πατούλης, ο Πρόεδρος ΚΕΕ & ΕΒΕΑ, κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος,  ο Πρόεδρος ΣΕΒΕ, κ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο Πρόεδρος ΔΕΘ-HELEXPO, κ.Τάσος Τζήκας, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και  Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Επιχειρηματιών, Δρ. Βασίλης Αποστολόπουλος και ο καθηγητής & Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής, κ. Διονύσης Χιόνης. 

Νίκος Καραμανλής,Τάκης Θεοδωρικάκος,Geoffrey R. Pyatt, Άδωνις Γεωργιάδης

Τη φετινή πρώτη διοργάνωση των επιχειρηματικών βραβείων Θαλής ο Μιλήσιος χαιρέτισε εκ μέρους του Εμπορικού Επιμελητηρίου Ισραήλ-Ελλάδας ο επικεφαλής του Ισραηλο-ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, κ. Σάμπυ Μιωνής, σε σχετικό βίντεο που προβλήθηκε. 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης, ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Αχιλλέα Καραμανλής, ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Νίκος Παπαθανάσης, η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Φωτεινή Αραμπατζή και ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Κώστας Σκρέκας. 

Άδωνις Γεωργιάδης, Geoffrey R. Pyatt
Τάκης Θεοδωρικάκος
Νίκος Παππάς
Νίκη Κεραμέως
Κωνσταντίνος Μίχαλος

Για τη συνολική τους προσφορά στο ελληνικό επιχειρείν έλαβαν τιμητικά βραβεία το Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η Εθνική Ασφαλιστική, ο Οργανισμός Λιμένος Θεσσαλονίκης και ο ΟΠΑΠ, ενώ βραβεύθηκαν η Α.Ε. Πρέσβης των Ηνωμένων Πολιτειών, κ. Geoffrey R. Pyatt, σε αναγνώριση της σημαντικής συνεισφοράς του στην ελληνική οικονομία, η Διευθύνουσα Σύμβουλος της Praxia bank, κ. Αναστασία Σακελλαρίου για τη συνολική προσφορά της στον Χρηματοπιστωτικό Τομέα και η Ελληνίδα επιστήμονας που εργάζεται στην NASA, κ. Ελένη Αντωνιάδου, για την προσφορά της στην επιστήμη και τον άνθρωπο.

Η Ελένη Αντωνιάδου παραλαμβάνει το βραβείο της.
Θεόδωρος Καράογλου-Έλενα Ράπτη-Άδωνις Γεωργιάδης

Στην διαγωνιστική διαδικασία βραβεία έλαβαν σημαντικές εταιρείες από όλους τους κλάδους της ελληνικής οικονομίας.

Aναλυτικά: 

Διορατική επιχείρηση – KOTRONIS K. PLASTICS S.A.

Αυτοδημιούργητος Επιχειρηματίας – OLYMPIA ELECTRONICS S.A.

Οικογενειακή Επιχείρηση – ΚONSTANTOPOULOS S.A. – OLYMP

Καινοτόμα Επιχείρηση – B&T COMPOSITES S.A.

Ταχύτατα Αναπτυσσόμενη Επιχείρηση – IKTINOS HELLAS S.A.

Εξωστρεφής Επιχείρηση – MILTECH HELLAS S.A.

Γυναίκα-Επιχειρηματίας – SPANOS S.A.

Επιχείρηση που δημιουργεί νέες θέσεις εργασίας – GEOTEST CONSULTING & ENGINEERS S.A.

Εταιρικά και Κοινωνικά Υπεύθυνη Επιχείρηση – KLEEMANN HELLAS S.A.

Ψηφιακά μετασχηματισμένη Επιχείρηση by Praxia bank – ONLINE DATA S.A.

Εναρμονισμένη Επιχείρηση με τις αρχές Εταιρικής Διακυβέρνησης – EREN HELLAS S.A.

Νεοφυής Επιχειρηματικότητα (Επιτεύγματα νέας επιχείρησης) – ΚENOTOM P.C. 

Δόθηκαν ακόμα τιμητικοί έπαινοι στον ΕΟΣ ΣΑΜΟΥ και στον Κύκλωπα Α.Ε. που δραστηριοποιούνται στην Σάμο και στον Έβρο για την ανάδειξη ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων στο εξωτερικό.

Τέλος, τιμητικό έπαινο για την προσφορά της στη διοργάνωση των βραβείων έλαβε η δικηγορική εταιρεία «ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ».

Γιώργος Λυμπέρης, Μαρίνα Πατούλη, Γιώργος Πατούλης, Νίκος Καραμανλής

Μέγας χορηγός των βραβείων ήταν η Praxia Βank, χάλκινοι χορηγοί o AIA, η Εθνική Ασφαλιστική, TOTAL-EREN και τηλεπικοινωνιακός πάροχος η Wind, υποστηρικτής η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και υποστηρικτές της εκδήλωσης η ΔΕΘ-HELEXPO, το Μακεδονία Πάλλας και η EXPO SYSTEM.

Απόστολος Τζιτζικώστας, Γιάννης Σανιδιώτης
Νίκος Γεωργάκος,δήμαρχος Πρέβεζας-Άδωνις Γεωργιάδης

Χορηγοί επικοινωνίας ήταν η εφημερίδα Παρασκήνιο και η Free Press εφημερίδα της Μακεδονίας Καρφίτσα, ενώ υπεύθυνες για τη διοργάνωση της εκδήλωσης ήταν οι εταιρείες GK MEDIA PUBLISHING και PALLADIAN CONFERENCES.

Μάγδα Τσέγκου, Γιώργος Πατούλης
Νίκος Καραμανλής,Τάκης Θεοδωρικάκος, Γιώργος Λυμπέρης
Μάγδα Τσέγκου, Χάρης Θεοχάρης
Μάγδα Τσέγκου, Κατερίνα Μονογυιού

Η Μάγδα Τσέγκου επέλεξε για την παρουσίαση ένα ξεχωριστό φόρεμα δια χειρός Clara Gioia, ενώ για το after party η σχεδιάστρια Kallia Kossieri έραψε για εκείνη μια ολόλευκη τουαλέτα.

Παρακολουθήστε ολόκληρη την εκδήλωση στο βίντεο που ακολουθεί.

 

Σχετικές αναρτήσεις

Προσοχή! Μεγάλη απάτη μέσω social media – Χρησιμοποιούν τα ονόματα των Γεωργιάδη, Αυτιά, Τσιτσιπά κι άλλων

News Room A

Εκδήλωση του Τομέα Εξωτερικών στην Θεσσαλονίκη με τον Σάββα Αναστασιάδη. Όλα όσα έγιναν-Ποιοί παρεβρέθηκαν.

News Room M

Ο υπουργός Τουρισμού για κορονοϊό, μεταναστευτικό και Airbnb

News Room M