magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Ελένη Πετρουλάκη: Μας δείχνει ασκήσεις που μπορούμε να κάνουμε δίπλα στη θάλασσα (video)

Η γνωστή γυμνάστρια Ελένη Πετρουλάκη, πάντα διατηρεί ένα κορμί σε άψογη φόρμα και αυτό γιατί γυμνάζεται καθημερινά και παντού. Η ίδια, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνηθίζει να ανεβάζει βίντεο με workouts και fitness tips.

Πρόσφατα, μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram ένα video στο οποίο η Ελένη κάνει μια σειρά από ασκήσεις, ενώ βρίσκεται δίπλα στη θάλασσα. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα του video: «Ασκήσεις για όλο το σώμα με έμφαση στην ενδυνάμωση κορμού και όχι μόνο ..
Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να δουλέψεις ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες: κοιλιακούς, μυς της ράχης, τετρακεφάλους, γλουτιαίους, το πάνω μέρος της πλάτης, τους ώμους και τα χέρια.
Plank /Σανίδα
Αυτή η απλή – φαινομενικά – άσκηση μπορεί να έχει τεράστια οφέλη όχι μόνο για τον κορμό, αλλά και για το υπόλοιπο σώμα σου.
Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να δουλέψεις ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες: κοιλιακούς, μυς της ράχης, τετρακεφάλους, γλουτιαίους, το πάνω μέρος της πλάτης, τους ώμους και τα χέρια.
Προσοχή στην μέση σας
Κρατείστε σταθερή την πλάτη σφίγγοντας πολύ καλά την περιοχή της κοιλιας ..και το κεφάλι να είναι στην ίδια ευθεία με την σπονδυλική στήλη …
Σε Όλες τις παραλλαγές μπορείτε να μετράτε χρόνο η και επαναλήψεις ..
Από 30’’ μέχρι 1 λεπτό για προχωρημένους και από
10 – 20 επαναλήψεις …
Ανάλογα το επίπεδο μας ..»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

????? ???? ??????? ?? 2,30 ??? ?????? / ???? Ασκηςεις για όλο το σώμα με έμφαση στην ενδυνάμωση κορμού και όχι μόνο .. Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να δουλέψεις ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες: κοιλιακούς, μυς της ράχης, τετρακεφάλους, γλουτιαίους, το πάνω μέρος της πλάτης, τους ώμους και τα χέρια. Plank /Σανίδα Αυτή η απλή – φαινομενικά – άσκηση μπορεί να έχει τεράστια οφέλη όχι μόνο για τον κορμό, αλλά και για το υπόλοιπο σώμα σου. Είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές ασκήσεις για να δουλέψεις ταυτόχρονα πολλές μυϊκές ομάδες: κοιλιακούς, μυς της ράχης, τετρακεφάλους, γλουτιαίους, το πάνω μέρος της πλάτης, τους ώμους και τα χέρια. ?Προσοχη στην μέση σας Κρατείστε σταθερή την πλάτη σφίγγοντας πολύ καλά την περιοχή της κοιλιας ..και το κεφάλι να είναι στην ίδια ευθεία με την σπονδυλική στήλη … Σε Όλες τις παραλλαγές μπορείτε να μετράτε χρόνο η και επαναλήψεις .. Από 30’’ μέχρι 1 λεπτό για προχωρημένους και από 10 – 20 επαναλήψεις … Ανάλογα το επίπεδο μας ..

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eleni Petroulaki (@elenipetroulaki) στις

Σχετικές αναρτήσεις

Πες μου το επώνυμο σου να σου πω τι καριέρα θα κάνεις!

News Room

Αντιμετωπίστε τις ραγάδες με ένα φυσικό αναπλαστικό λάδι

News Room

12 Σκέψεις που περνάνε από το μυαλό κάθε γυναίκας όταν ξυρίζει τα πόδια της… (και που ποτέ δεν θα παραδεχτεί!)

News Room