magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Εκδήλωση της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» με κεντρικό ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη

«Ο νέος ρόλος της ιδιωτικής ασφάλισης στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον» ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε την Πέμπτη 27 Ιουνίου η εταιρία «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» στο ξενοδοχείο Theoxenia Palace Hotel της Κηφισιάς.

Ομιλητές στην εκδήλωση ήταν ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης, Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και υποψήφιος βουλευτής Βορείου Τομέα της Β’ Αθηνών και ο κ. Νικόλαος Μακρόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» και νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος του δήμου Αθηναίων.

Την εκδήλωση παρουσίασε η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης στην ομιλία του επεσήμανε την ανάγκη προσέλκυσης νέων επενδύσεων για την τόνωση της ελληνικής οικονομίας, ενώ αναφέρθηκε εκτενώς στο οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Νικόλαος Μακρόπουλος,  κλείνοντας τη δική του ομιλία, ευχήθηκε καλή επιτυχία στον κ. Γεωργιάδη στην εκλογική αναμέτρηση της 7ης Ιουλίου, δηλώνοντας χαρακτηριστικά πως «η Ελλάδα, η χώρα μας, έχει ανάγκη από πολιτικούς του ύφους και του ήθους σου, γι’ αυτό και όλοι σε στηρίζουμε».

Την εκδήλωση παρακολούθησαν πολίτες και επιχειρηματίες των Βορείων Προαστίων καθώς και εκπρόσωποι της ασφαλιστικής αγοράς.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε ολόκληρη την εκδήλωση στο βίντεο που ακολουθεί.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Μάγδα Τσέγκου: Παρουσίαση της Ημερίδας στην Παλαιά Βουλή με θέμα τον πόλεμο στην Ουκρανία

News Room M

Ο Γερουσιαστής Λεωνίδας Ραπτάκης στη Μάγδα Τσέγκου: Ο Τραμπ είναι ο χειρότερος Πρόεδρος της ιστορίας

News Room A

Έτσι είπαν 10 skydivers το δικό τους ευχαριστώ σε όσους έδωσαν μάχη με τον κορονοϊό (video)

News Room A