magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Είσαι Άνω Των 40; Βρήκαμε Για Σένα 3 Μαγικά Beauty Tips Που Μπορείς Να Ακολουθήσεις

Σε κάθε δεκαετία της ζωής σου, η επιδερμίδα σου αλλάζει με αποτέλεσμα οι ανάγκες του δέρματός σου να διαφέρουν και με τις αντιbeauty επιθέσεις στην επιδερμίδα σου, να γίνονται πιο επιβλαβείς. Πάμε να δούμε μαζί 4 Μαγικά Beuaty Tips που βρήκαμε σήμερα για εσένα και μπορείς να ακολουθείς στην καθημερινότητά σου. Πώς θα πετύχει λοιπόν μία γυναίκα  ένα λαμπερό μακιγιάζ με βάση τις ανάγκες της επιδερμίδας της τη δεδομένη στιγμή;

Αρχικά δώσε προσοχή στη βάση που χρησιμοποιείς. Απέφυγε τις βαριές υφές και την μεγάλη κάλυψη στα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιείς, αλλά και στο foundation που επιλέγεις για το πρόσωπό σου. Προτίμησε μία BB Cream για μια πιο φυσική προς μέτρια κάλυψη και αυτό γιατί όσο μεγαλώνεις σαν γυναίκα, τα πιο καλυπτικά foundations μπαίνουν μέσα στις ρυτίδες και δημιουργούν στο πέρασμα της ημέρας ένα εφέ που δεν θέλεις καθόλου.

Πες όχι στις πούδρες! Μετά τα 30, κάθε γυναίκα πρέπει να πάρει διαζύγιο από την πούδρα της, για το καλό της! Τα επίπεδα του κολλαγόνου στο δέρμα σου, θα αλλάξουν και μάλιστα θα μειωθούν. Αν όμως δεν μπορείς να αποχωριστείς την αγαπημένη σου πούδρα γιατί έχει γίνει ένα με την Beauty Routine σου, τότε προσπάθησε να την τοποθετείς μόνο τοπικά στα σημεία που ίσως εμφανίζεις λιπαρότητα, που είναι πιθανότατα η μύτη σου.

​Αν το Beauty Tip Νο.3 είχε τίτλο θα ονομαζόταν “Highlighter Αγάπη Μου!”. Πρόσεξε όμως αγαπημένη! Πρέπει να δώσεις την λάμψη που επιθυμείς στο δέρμα σου, με προσοχή! Εδώ λοιπόν προτίμησε τα πιο κρεμώδη προϊόντα- highlighter τα οποία θα εφαρμόζεις πάνω από τα ζυγωματικά σου και στο κέντρο του μετώπου σου. Με τον συγκεκριμένο τρόπο θα δείχνεις πιο λαμπερή και θα δίνεις την αίσθηση μίας φυσικής λάμψης.

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτές οι ασκήσεις θα σε βοηθήσουν να χάσεις το λίπος στην… πλάτη (video)

News Room A

Ξέχνα το κόκκινο και το ροζ του Αγίου Βαλεντίνου – Δείτε τα χρώματα που προστάζει η νέα μόδα!

News Room

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου-Ιωάννα Τούνη: Το υπέροχο style στην περίοδο της εγκυμοσύνης

News Room A