magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Δες το υπέροχο διαμέρισμα της Χριστίνας Μπόμπα και του Σάκη Τανιμανίδη

Η Χριστίνα Μπόμπα κι ο Σάκης Τανιμανίδης τα τελευταία χρόνια βρίσκονται διαρκώς στην επικαιρότητα με τα επαγγελματικά τους. Εκείνος έχει καταπιαστεί με τον χώρο της παρουσίασης κι έχει πάρει στα χέρια του τα ηνία διάσημων εκπομπών της Ελληνικής τηλεόρασης, έναν τομέα, στον οποίο έχει κάνει τα πρώτα της βήματα και η καλή του.

Ωστόσο, πρόσφατα οι δυο τους απασχόλησαν τη showbiz, αφού ανακοίνωσαν ότι είναι φορείς του κορονοϊού κι έκτοτε μένουν αυστηρά μέσα στο σπίτι τους για να προφυλάξουν τους γύρω τους. Όντας ενεργοί στους λογαριασμούς τους, μας δείχνουν κάθε δραστηριότητα που κάνουν για να παίρνουμε κι εμείς ιδέες.

Κάπως έτσι, έχει και το κοινό την ευκαιρία να δει περισσότερες εικόνες από το εσωτερικό του σπιτιού και όσα έχουμε αντικρίσει μέχρι σήμερα μας έχουν εντυπωσιάσει και με το παραπάνω. Η Χριστίνα κι ο Σάκης έχουν ένα υπέροχο σπίτι, με πολύ κομψή και φωτεινή διακόσμηση που εύκολα σε εμπνέει να περάσεις μερικές ώρες παραπάνω μέσα σε αυτό.

Η ίδια έχει ανεβάσει πολλές φορές υλικό, στο οποίο φαίνονται οι χώροι, ειδικά όταν επιλέγει να κάνει κάποιο πρόγραμμα γυμναστικής, όπως ακριβώς συνέβη χτες το απόγευμα.

 

 
Κι αν ακόμα δεν έχεις πειστεί, μπες στην παρακάτω gallery για να δεις περισσότερες φωτογραφίες με το chic του ντεκόρ. 

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

6+1 Ζεστά Χρώματα για το πιο cozy υπνοδωμάτιο!

News Room M

5 χρώματα που θα κάνουν το παιδικό δωμάτιο ξεχωριστό

News Room G

Deco Hacks: Πώς θα κάνεις το μικρό σου δωμάτιο να φαίνεται πιο μεγάλο

News Room