magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Δες πώς θα τυλίξεις τα δώρα των Χριστουγέννων με 13 απλούς κι εύκολους τρόπους

Τα Χριστούγεννα είναι μία από τις πιο όμορφες και cozy γιορτές του χρόνου και σε περίπου μία εβδομάδα θα είμαστε πια «στην καρδιά» των γιορτών. Μπορεί ο καιρός να μην είναι το ίδιο cozy, όπως προστάζει το Christmas mood, όμως εμείς έχουμε μπει για τα καλά στο κλίμα. Έχουμε στολίσει το δέντρο μας, έχουμε φτιάξει τα πρώτα μελομακάρονα και φυσικά έχουμε ήδη απολαύσει το πρώτο gluhwein που φτιάξαμε.

Εννοείται πως έχουμε κάνει και τα χριστουγεννιάτικα δώρα που θα μοιράσουμε στους αγαπημένους μας ανθρώπους. Έχουμε όμως μείνει λίγο πίσω καθώς στο τύλιγμα δεν ήμασταν πάντα δυνατές. Αν κι εσύ υστερείς και η φαντασία σου σε έχει εγκαταλείψει στο πως θα φτιάξεις και πως θα στολίσεις τα δώρα σου φέτος, δεν θέλουμε να ανησυχείς.

Το βίντεο που θα δεις μερικές γραμμές παρακάτω, έχει σκοπό να σε βοηθήσει (κι εσένα κι εμάς) σε αυτό ακριβώς το κομμάτι. Το τύλιγμα των δώρων είναι η μεγαλύτερη υπόθεση και γι’ αυτό σίγουρα δεν θες να κάνεις πρόχειρη δουλειά. Δες λοιπόν όχι έναν, όχι δύο, αλλά 13 τρόπους για να τυλίξεις τα δώρα σου και να κάνεις την καλύτερη εντύπωση.

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μικρό σαλόνι; Δείτε υπέροχες ιδέες διακόσμησης (pics)

News Room

H Katy Perry πούλησε το παλάτι της στο Hollywood έναντι μυθικού ποσού

News Room

«Κατοικία στο Βωλάξ»: Το νησιώτικο διαμάντι που έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέματα

News Room