magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αυτό το σπίτι δίπλα στη λίμνη παίρνει “βραβείο αρχιτεκτονικής” – Ότι πρέπει για τις βροχερές ημέρες του Σεπτέμβρη

Μία σύγχρονη κατοικία, που ονομάζεται Chicken Point Cabin, σχεδιάστηκε από τους αρχιτέκτονες της Olson Kundig. Βρίσκεται μισή ώρα μακριά από το Αϊντάχο των ΗΠΑ και χωρίς αμφιβολία, είναι ότι πρέπει για τις βροχερές ημέρες του Σεπτέμβρη, με μία αρχιτεκτονική που παίρνει σίγουρα βραβείο.

Σύμφωνα με τους αρχιτέκτονες, η αρχική ιδέα ήταν η δημιουργία μιας εξοχικής κατοικίας δίπλα στην λίμνη και το δάσος, η οποία θα προσφέρει απεριόριστη θέα στο γύρω τοπίο. Η πανέμορφη κατοικία, είναι κατασκευασμένη από σκυρόδεμα και χάλυβα. Αρκετές επιφάνειες στο εσωτερικό της, είναι από κόντα πλακέ.

Αυτό που κάνει ξεχωριστή την συγκεκριμένη κατοικία, είναι το τεράστιο περιστρεφόμενο παράθυρο, στον κύριο χώρο του καθιστικού, το οποίο εκτός από το ότι προσφέρει μία απίστευτη θέα στη λίμνη, μπορεί και ανοίγει μέσω μίας τροχαλία, η οποία βοηθά στην άμεση πρόσβαση στους εξωτερικούς χώρους.

Το σπίτι, είναι προσβάσιμο από το νερό, μέσω βάρκας, αλλά και από τον δρόμο, στην πλευρά του δάσους. Το εσωτερικό του, θα σας μαγέψει, αφού είναι σε βιομηχανικό style και διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο, το οποίο μοιάζει να αιωρείται πάνω από το καθιστικό, αφήνοντας στην άκρη, τα άλλα δύο υπνοδωμάτια που βρίσκονται στα πλάγια του κτιρίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Πως να απαλλαγείτε από τα κουνούπια σε κήπο και βεράντα

News Room M

Ποιο αντικείμενο αξίζει να αγοράσεις ακόμα κι όταν νοικιάζεις διαμέρισμα σύμφωνα με τους ειδικούς

News Room

Ξόδεψαν €1 για να το αγοράσουν και άλλα €250.000 για να το μεταφέρουν. Δείτε όμως ΠΩΣ το μεταμόρφωσαν και θα πάθετε πλάκα!

News Room