magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Αυτός είναι ο πιο εύκολος και πρωτότυπος τρόπος για να διώξεις την υγρασία από την ντουλάπα

Υγρασία στη ντουλάπα. Ένα πρόβλημα που έχουμε αντιμετωπίσει όλοι, αλλά δυστυχώς δεν έχουμε βρει ακόμη μόνιμη λύση. Το magdasnews σου παρουσιάζει σήμερα, τον πιο εύκολο και πρωτότυπο τρόπο για να διώξεις την υγρασία από την ντουλάπα σου, αλλά και από το υπόλοιπο σπίτι σου.

Σίγουρα έχεις διαβάσει τη συμβουλή που λέει πως αν το κινητό σου πέσει στο νερό και έπειτα το βάλεις μέσα σε μια σακούλα ρύζι, τότε το τρόφιμο αυτό θα απορροφήσει την υγρασία. Αυτό είναι χρήσιμο, επειδή μερικές φορές και οι ντουλάπες, έχουν υγρασία.

Μπορεί γενικά το σπίτι σου να έχει υγρασία ή απλά να έβαλες τα ρούχα στην ντουλάπα πριν στεγνώσουν καλά. Ρύζι στη ντουλάπα και η υγρασία φεύγει!

Καλό είναι να έχεις πάντα σε ένα μικρό ποτηράκι μέσα στο σπίτι, λίγο ρύζι. Έτσι, αν το χειμώνα για παράδειγμα απλώνεις τα ρούχα μέσα στο σπίτι, τότε το ρύζι, θα απορροφήσει την υγρασία, για να μην αντιμετωπίσεις ποτέ πρόβλημα υγρασίας στο σπίτι.

Όμως, το ρύζι, δεν θα σε βοηθήσει μόνο στην υγρασία, αφού λειτουργεί και ως ένα φυσικό αποσμητικό χώρου. Προσθέτοντας μερικές σταγόνες αιθέριου ελαίου θα δώσεις ένα ευχάριστο άρωμα στην ντουλάπα σου και στο δωμάτιό σου!

Άκης Τσακίρης
@akistsakiris

 

Σχετικές αναρτήσεις

12 από τα πιο ξεχωριστά σπίτια πάνω στον κόσμο που θα θέλατε να ζήσετε σε αυτά

News Room

Meghan Markle: Πωλείται το πρώην σπίτι της στο L.A. κι είναι ο ορισμός της πολυτέλειας

News Room

Κάνε εξαέρωση στο καλοριφέρ σε 3 απλά βήματα!

News Room M