magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Αυτά Είναι Τα 3 Φυσικά Υλικά Για Να Αποφύγεις Το Ξεφλούδισμα Από Τον Ήλιο

Αν το παράκανες και ήσουν λίγο απρόσεκτη/ος με την ηλιοθεραπεία και την έκθεση στον ήλιο, τότε σίγουρα θα είδες το δέρμα σου να κοκκινίζει και στη συνέχεια να ξεφλουδίζει. Σήμερα λοιπόν σας παρουσιάζουμε, τρία φυσικά υλικά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αποφύγεις κάποιο παραπάνω ηλιακό έγκαυμα…

Αρχικά όμως, πρέπει να γνωρίζεις πως ποτέ δεν αφαιρούμε το δέρμα που έχει ξεφλουδίσει, και προσπαθούμε να είμαστε όσο γίνεται πιο προσεκτικοί με τη συγκεκριμένη περιοχή. Τα παρακάτω τρία συστατικά, καλό είναι να τα εφαρμόσεις, όταν πρωτοεμφανιστεί η κοκκινίλα που στη συνέχεια θα μετατραπεί σε έγκαυμα, το οποίο θα φέρει και το ανεπιθύμητο ξεφλούδισμα.

Μέλι: Ένα ενυδατικό και επουλωτικό φυσικό συστατικό. Επαναφέρει στο δέρμα την χαμένη του υγρασία και το αναζωογονεί.

Ελαιόλαδο: Είναι ενυδατικό και θρέφει την επιδερμίδα. Λόγω των λιπαρών οξέων που περιέχει, απορροφάται σε βάθος και φυλακίζει την υγρασία κάτω από την επιδερμίδα, κάνοντας γρηγορότερη την επούλωση.

Αλόη: Γνωστή για τις ενυδατικές, επουλωτικές, αντιφλεγμονώδεις, αναπλαστικές και θεραπευτικές της ιδιότητες, η αλόη, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά το ξεφλούδισμα από το ήλιο. Αφήστε τη να δράσει για λίγη ώρα και ξεπλυθείτε με άφθονο δροσερό νερό.

Πηγή: likewoman.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Μπαίνουμε σε xmas mood με το πιο γιορτινό outfit που φόρεσε η Blake Lively

News Room A

17 Πανέξυπνα Κόλπα για να έχετε ΠΑΝΤΑ την Τέλεια Εμφάνιση. Ειδικά το 11ο, θα σας Αλλάξει τη Ζωή!

News Room

Τι Είναι Το Bodybalance;

News Room