magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Αναστάσης Δαφνής: Δείτε τι ζητάει η οικογένεια και οι φίλοι του Αναστάση αντί στεφάνων

Ο Αναστάσης Δαφνής έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 16 Μαΐου 2020, σε ηλικία 30 ετών. Η αγάπη του για τη ζωή και το χαμόγελό του ήταν εκείνα που τον χαρακτήριζαν, ενώ φίλοι και συγγενείς δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν το τραγικό γεγονός.

Η πίστη του στον Θεό ήταν μεγάλη. Προσευχόταν και πήγαινε στην εκκλησία όσο συχνά του το επέτρεπαν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Παράλληλα, η αγάπη του για τη Μύκονο ήταν μεγάλη. Εκεί περνούσε τις περισσότερες μέρες του καλοκαιριού, συνδυάζοντας την χαλάρωση με τη δουλειά, αφού όλοι γνώριζαν πως ο Αναστάσης δεν σταματούσε να δουλεύει ποτέ.

Η οικογένειά του θέλησε λοιπόν να ζητήσει πως όποιος το επιθυμεί, αντί για κατάθεση στεφάνου, να κάνει μία δωρεά για την ενίσχυση του Φιλανθρωπικού Έργου της Ιεράς Μονής Παναγίας Τουρλιανής Μυκόνου, όπου ο Αναστάσης είχε βρεθεί πολλές φορές εκεί και μάλιστα είχε γράψει στο προσωπικό του ιστολόγιογια το χωριό και το μοναστήρι.

Δείτε τι είχε γράψει στο ianastasis ο Αναστάσης Δαφνής

Μέσα στο μοναστήρι θα γίνει ένα εκκλησάκι στο όνομα των νέων Αγίων Παϊσίου, Πορφυρίου και άλλων. Εκεί ο Αναστάσης προσευχόταν, καθώς ήταν ένα παιδί με πίστη και αγάπη στην εκκλησία και στον Θεό. Εξαιτίας αυτού, η οικογένεια επιθυμεί αντί στεφάνων να βοηθήσουμε όσο και μπορούμε την εκκλησία για την αποπεράτωση- ολοκλήρωση του μικρού ναού.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN: GR7401104160000041660893995

Φυσικά είναι προαιρετικό και φυσικά όποιος επιθυμεί μπορεί να προσφέρει σε κάποιον άλλο οργανισμό.

Σχετικές αναρτήσεις

Δεν ξανάγινε! Άη Βασίληδες έστησαν ένα άγαλμα στο κέντρο της Αθήνας σε 15″ μπροστά στους περαστικούς.

News Room M

Αποκλειστικό: Ήρθαν τα πρώτα rapid test για τον κορονοϊό στην Ελλάδα

News Room A

Ζαριφόπουλος στο newsit.gr: Το lockdown, η αλήθεια για το 5G και τα ΙΧ χωρίς οδηγό

News Room A