magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Άλλαξε την “ενέργεια” της κουζίνας σου με τη βοήθεια του Φενγκ Σούι

Αν θέλεις το Φενγκ Σούι στο σπίτι σου, τότε σίγουρα πρέπει να φύγεις από τις συνηθισμένες συμβουλές που σου έχουμε δώσει μέχρι σήμερα. Άνοιξε περισσότερο τον χώρο σου στο “καλύτερο” και στην ευημερία και βάλε το Φενγκ Σούι και στην κουζίνα σου.

Η κουζίνα είναι ίσως ο πιο δημιουργικός χώρος του σπιτιού μας. Εκεί δημιουργούνται γεύσεις, μυρωδιές και εικόνες που μας συνοδεύουν στην ημέρα μας. Τί καλύτερο λοιπόν, από μία καλή αύρα γύρω από την κουζίνα σου για μακροχρόνιες δημιουργίες, επιτυχίες και φυσικά… νοστιμιές; Όσα θα χρειαστεί να κάνεις είναι εύκολα, γρήγορα και χωρίς κανένα κόστος.

Βασικός κανόνας και στην κουζίνα, είναι τα φυτά. Η γη είναι ένα από τα βασικά στοιχεία του Φενγκ Σούι και τα φυτά είναι ο καλύτερος εκπρόσωπός της. Ένα μπουκέτο λουλούδια στο τραπέζι σου ή μία γλάστρα με έναν φουντωτό βασιλικό στο παράθυρο, είναι ότι πρέπει.

Μην ξεχνάς πως το τραπέζι πρέπει να είναι πάντα τακτοποιημένο. Τα φυτά δεν δουλεύουν μόνα τους για να πετύχει η καλή αύρα. Αφαίρεσε αμέσως τα περιττά αντικείμενα από αυτό. Η ακαταστασία διώχνει την καλή τύχη από τη ζωή σου και φυσικά αυτό δεν το θέλουμε.

Για το τέλος, καλό είναι να ασχοληθείς με τον φούρνο σου. Ο φούρνος φέρνει πάντα καλή τύχη και προσελκύει την αφθονία. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να είναι πάντα καθαρός, εσωτερικά και εξωτερικά. Οπότε με κάθε χρήση, χρειάζεται και ένα καλό καθάρισμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Μυρίζει το σπίτι τηγανίλα; Έτσι θα την εξαφανίσεις!

Newsroom

Κανόνες Υγιεινής και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς Μαθητών

News Room M

Πώς να καθαρίσω τον τοίχο: Θα τον κάνεις να αστράφτει στο «πι και φι»

Newsroom