magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Έχεις κήπο; Έτσι θα τον κάνεις «παράδεισο» για να κάθεσαι (+video)

Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί να έχουν κήπο στο σπίτι τους. Όσοι έχουν, απολαμβάνουν και τη δυνατότητα να βγαίνουν για λίγο έξω και να παίρνουν τον αέρα τους, ειδικά τώρα που οι μέρες είναι τόσο καλές. Όταν έχει πέσει και λίγο ο ήλιος, ειδικά, που μπορείς να κάτσεις και πιο ανθρώπινα να απολαύσεις το φαγητό σου ή ένα ωραίο βιβλίο, αποτελεί ίσως και το καλύτερο κλείσιμο της μέρας.

Ακόμα και κλιματισμό να έχεις και να πεις «κάθομαι με τη δροσιά μου μέσα στο δωμάτιο», καμία σχέση δεν έχει η αίσθηση του «έξω». Δεν υπάρχει σύγκριση. Νιώθεις σαν κάθε ανάσα να είναι ανακούφιση και ένα βάρος λιγότερο μέσα σε όλη την πίεση της ημέρας.

Πέρα από τα δέντρα και τα λουλούδια, όμως, ένας κήπος χρειάζεται και τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμητικά για να εμπνέεσαι να κάτσεις. Σίγουρα θα υπάρχουν και οι φορές που θα θες να μείνεις στο έδαφος, αλλά δε θα είναι πάντα αυτό το σενάριο. Οπότε, καλό είναι να τον διαμορφώσεις έτσι που να σε εμπνέει και να σου δημιουργεί ευχάριστα συναισθήματα.

Στο βίντεο και στην gallery που βρίσκονται στη συνέχεια θα βρεις μερικές ιδέες για να αρχίσεις τους δικούς σου πειραματισμούς.

 

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

H Katy Perry πούλησε το παλάτι της στο Hollywood έναντι μυθικού ποσού

News Room

Χρώματα στο σπίτι: Τι σημαίνει το κάθε χρώμα και πώς “αλλάζει” την ψυχολογία μας

News Room A

Ατσαλάκωτα ρούχα στη βαλίτσα: Το έξυπνο κόλπο για τέλειο αποτέλεσμα!

Newsroom