magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Έφυγε από τη ζωή ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής

Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής.

«Το αστεράκι μου» τον φώναζα. Έτσι ήταν πάντα από την πρώτη ημέρα που τον είχα μαθητή μου στη σχολή δημοσιογραφίας πριν χρόνια μέχρι και την τελευταία ημέρα που τον είδα στις γιορτές.

Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών. Ο αγαπημένος όλων μας Αναστάσης, πέρασε πολύ δύσκολα και αυτό το γνωρίζει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι φίλοι.

Τα πώς και τα γιατί, δεν τα γνωρίζει κανείς ακόμη. Αυτό είναι σίγουρα θέμα της δικαιοσύνης που θα φέρει την αλήθεια και ίσως το λάθος των γιατρών στο φως. Κουράγιο στην οικογένεια, στους φίλους του και σε όλους όσους θα συνεχίσουμε να τον αγαπάμε και να τον θυμόμαστε.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ από φίλους και συγγενείς, στην καρδιακή του φίλη Χρυσάνθη, που ενημέρωνε τους πιο κοντινούς του ανθρώπους για την πορεία της υγείας του.

Καλό ταξίδι Αναστάση!
Μάγδα Τσέγκου

Σχετικές αναρτήσεις

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Δείτε το video που σοκάρει με ασθενή στην Ισπανία

News Room A

O Παντελής Μπούμπουρας στο Εconomist

News Room M

Εκδήλωση της «ΕΥΡΩΠΗ Ασφαλιστική» με κεντρικό ομιλητή τον Άδωνι Γεωργιάδη

News Room M