magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Έτοιμη για καλοκαιρινή λάμψη με τη νέα Limited Edition σειρά της Catrice

Αυτό το καλοκαίρι επέστρεψαν τα άνετα μαγιό και τα μεταξωτά μπλουζάκια. Και τι δεν πρέπει να λείπει σίγουρα από τις ζεστές μέρες και τα καλοκαιρινά ντυσίματα; Μα φυσικά μια ηλιοκαμένη επιδερμίδα! Η νέα Συλλεκτική Σειρά “SUNCLUSIVE” της CATRICE εξασφαλίζει ένα λαμπερό αποτέλεσμα. Η συλλογή συνδυάζει το χρώμα και τη φροντίδα και προσφέρει τα απαραίτητα για ένα καλοκαιρινό μακιγιάζ. Ταυτόχρονα, χάρη στον δείκτη αντηλιακής προστασίας, προστατεύει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV. Το απόλυτο must του καλοκαιριού! Με τη λιτή συσκευασία και τα φωτεινά neon στοιχεία, η Συλλεκτική Σειρά δημιουργεί μια υπέροχη αίσθηση καλοκαιριού και θα κερδίσει μια ξεχωριστή θέση στο νεσεσέρ σας!

PORE MINIMIZING PRIMER SPF 30
It’s Prime(r) Time! Τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, το νέο Pore Minimizing Primer είναι απολύτως απαραίτητο. Χάρη στην υγρή του σύσταση, εφαρμόζεται και απλώνεται ιδιαίτερα εύκολα. Το νέο must προϊόν δεν είναι μόνο αδιάβροχο αλλά αντέχει και στον ιδρώτα. Έτσι, το καλοκαιρινό look είναι βέβαιο ότι θα αντέξει στις υψηλές θερμοκρασίες. Επιπλέον, το primer με το soft-focus εφέ δημιουργεί μια λεία επιδερμίδα και προσφέρει αποτελεσματική προστασία με SPF 30.

FACE & BODY BRONZER SPF 20
Λάμψη παντού! Το ματ μπρόνζερ με SPF 20 δημιουργεί μια φυσική και ηλιοκαμένη λάμψη. Χάρη στην εξαιρετικά λεπτή πουδρένια υφή της, η μπρονζέ πούδρα απλώνεται αβίαστα στο πρόσωπο και το σώμα και αναμειγνύεται εύκολα -για μια υπέροχη, λαμπερή επιδερμίδα.

TINTED MOISTURIZER SPF 20
Μυστικό ομορφιάς! Ποιο είναι το μυστικό για μια τέλεια εμφάνιση χωρίς
foundation; Μια αξιόπιστη ενυδατική κρέμα με χρώμα. Το Tinted Moisturizer παρέχει μια απόλυτα φυσική, αψεγάδιαστη επιδερμίδα, χάρη στην ελαφριά υφή του. Και με δείκτη αντηλιακής προστασίας SPF 20, προσφέρει επίσης προστασία από τις επικίνδυνες ακτίνες UV.

FACE & BODY BRUSH
Το μεγάλο Πινέλο για Πρόσωπο & Σώμα είναι πολυτάλαντο και πρέπει να βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ. Χάρη στις απαλές τρίχες του, το πινέλο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο στο πρόσωπο όσο και σε κάποιες περιοχές του σώματος. Και φυσικά το Bronzer προσώπου και σώματος αλλά και όλες οι πουδρένιες υφές αναμειγνύονται πολύ εύκολα με αυτό το πινέλο.

LIP BALM SPF 15
Ηλιόλουστα χείλη! Το ενυδατικό Lip Balm φροντίζει τα χείλη, τους δίνει μία φυσική γυαλάδα και την ίδια στιγμή τα προστατεύει από τις επιβλαβείς UV ακτίνες με δείκτη προστασίας SPF 15.

Σχετικές αναρτήσεις

5 τροφές σωτήριες για σένα που θες να χάσεις άμεσα τα περιττά κιλά

News Room

Ένας Εύκολος Τρόπος Να Γυμνάσετε Αποτελεσματικά Τις Γάμπες Σας!

News Room

Η Ομόνοια μεταμορφώθηκε σε…. πασαρέλα για τη νέα επίδειξη του Βασίλειου Κωστέτσου

News Room A