magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Το ξεχωριστό διακοσμητικό στοιχείο στο γραφείο της Χριστίνας Μπόμπα που μας εντυπωσίασε (photos)

H Χριστίνα Μπόμπα θα συμπληρώσει την 1η Σεπτέμβρη του 2020 δύο χρόνια γάμου με τον Σάκη Τανιμανίδη. Το ζευγάρι που την φετινή χρονιά αναγκάστηκε εξαιτίας του covid19 να σταματήσει τα ταξίδια που είχε συνηθίσει να κάνει, πέρασε και το ίδιο τον κορονοϊό και μοιράστηκε κι αυτή την περιπέτεια υγείας του με τους fans του.

Στη διάρκεια της καραντίνας είχαμε μάλιστα την ευκαιρία να δούμε την Χριστίνα και τον Σάκη μέσα στο σπίτι τους και θαυμάσαμε κάθε γωνία του μοντέρνου διαμερίσματός τους. Βλέπεις, κάθε γωνιά είναι ξεχωριστή και το ζευγάρι έχει καταφέρει με μικρά αντικείμενα να κάνει το σπίτι του ζεστό και φιλόξενο.

Έχουμε δει λοιπόν πολλές φορές το σαλόνι ή και το δωμάτιο που η Χριστίνα χρησιμοποιεί σαν χώρο άθλησης και έχουμε ξεχωρίσει κάθε μικρή γωνιά της φωλιάς του ζευγαριού. Και τώρα, η Χριστίνα φρόντισε να μας δείξει και το γραφείο της και συγκεκριμένα είδαμε πάνω σε αυτό ένα αγαπημένο όπως φαίνεται αντικείμενο με ιδιαίτερη συναισθηματική αξία για την Μπόμπα.

Πρόκειται για ένα καδράκι, μια χειροποίητη ζωγραφιά που απεικονίζει την ίδια και τον Σάκη πάνω σε ένα αεροπλάνο. Η ίδια φαίνεται να έχει ένα στεφάνι στα μαλλιά, σαν νύφη και υποθέτουμε πως πρόκειται για ένα γαμήλιο δώρο.

Δες το σπίτι του ζευγαριού και το ξεχωριστό καδράκι παρακάτω.

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

5 Αποτελεσματικοί τρόποι για να διώξεις τη μυρωδιά της μούχλας!

News Room M

Αγόρασε αυτό το παλιό βενζινάδικο για μόνιμη κατοικία. Περιμένετε να δείτε ΠΩΣ είναι το εσωτερικό του και θα πάθετε ΣΟΚ!

News Room

Η «Αγία Σοφία» της Ελλάδας -Πού βρίσκεται ο εντυπωσιακός ναός που είναι χτισμένος στο χείλος του γκρεμού

News Room