Τι συμβαίνει με την υγεία του Κώστα Κόκλα

Ανησυχία προκάλεσε η χθεσινή περιπέτεια της υγείας του Κώστα Κόκλα, ο οποίος και αισθάνθηκε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της βραδινής παράστασης «Γαμπροί για πούλημα» στο θέατρο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης και μεταφέρθηκε αμέσως στο νοσοκομείο με ισχαιμικό επεισόδιο.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο Άρης Καβατζίκης στο Πρω1νό, στη δεύτερη και τελευταία παράσταση της Κυριακής, ο Κώστας Κόκλας εμφανίστηκε στην πρώτη σκηνή πάνω στο θέατρο και ένιωσε αμέσως μια πολύ έντονη αδιαθεσία και πόνο στο στήθος.

Οι συνάδελφοί του ανησύχησαν, διέκοψαν την ίδια στιγμή την παράσταση και ρώτησαν το κοινό αν υπάρχει κάποιος γιατρός. Ευτυχώς στο κοινό υπήρχε γιατρος και έσπευσε στον ηθοποιό. Ο γιατρός είδε τη σοβαρότητα της κατάστασής του και κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός βρέθηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος», όπου του έγινε  στεφανιογράφημα. Αυτό έδειξε πως η μία αρτηρία της καρδιάς το ήταν φραγμένη και για το λόγο αυτό υπεβλήθη αγγειοπλαστική με τοποθέτηση στεφανιαίου στεντ (μπαλονάκι).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, η επέμβαση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αλλά ο ασθενής νοσηλεύεται ακόμη στη ΜΕΘ και θα οδηγηθεί σε δωμάτιο την Τρίτη.

Πηγή: newsbeast.gr