28.2 C
Athens
Τρίτη, 6 Ιουνίου, 2023
More

    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

    Συνταγή για παραδοσιακή σκορδαλιά

    Την 25η Μαρτίου στο κέντρο του παραδοσιακού τραπεζιού βρίσκεται η σκορδαλιά που θα φτιάξεις ακολουθώντας τα πιο εύκολα βήματα. 

    Συστατικά

    • 4 πατάτες
    • 3- 5 σκελίδες σκόρδο
    • 1 φλ. ελαιόλαδο
    • χυμός από 2 λεμόνια
    • αλάτι

    Τρόπος Μαγειρέματος

    • Σε μια κατσαρόλα με νερό βράζεις τις πατάτες για μισή περίπου ώρα μέχρι να μαλακώσουν
    • Τις μεταφέρεις σε ένα μπολ και τις λιώνεις με το πηρούνι
    • Βάζεις στο multi τις πατάτες, το σκόρδο, το χυμό λεμονιού και το ελαιόλαδο και τα χτυπάς μέχρι να ομογενοποιηθούν
    • Μόλις αποκτήσει η σκορδαλιά υφή κρέμας είναι έτοιμη
    • Τη σερβίρεις με μπακαλιάρο τηγανητό.

    Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

    Latest Posts

    ΑΛΛΑ ΝΕΑ...

    STAY IN TOUCH

    TO BE UPDATED WITH ALL THE LATEST NEWS, OFFERS AND SPECIAL ANNOUNCEMENTS.