Πρωινή ζώνη «Summer Edition» – Τί βλέπουν οι τηλεθεατές παρέα με τον καφέ τους

Η πρωινή ζώνη συνεχίζει να θυμίζει «hot zone» ακόμη περισσότερο, την καλοκαιρινή σεζόν. Έξω έχει καύσωνα, αλλά για κάποιους, οι θερμοκρασίες αγγίζουν πολύ χαμηλά επίπεδα…

Ο Alpha, για μία ακόμη φορά έφερε στους τηλεθεατές του, το καλοκαιρινό Alpha παντού» που χάριζε πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης στον σταθμό. Φέτος, το τηλεοπτικό πρόγραμμα έχει καταφέρει να κερδίσει μόνο το δυναμικό κοινό, αφού στο γενικό σύνολο, χάνει συνεχώς έδαφος.

Αναλυτικά, το «Alpha Παντού» χθες, έφτασε το 14,8% στο δυναμικό κοινό, ενώ στο γενικό σύνολο, το Newsroom του ΣΚΑΙ τερμάτισε με μέσο όρο 21% ( η εκπομπή του Alpha τερμάτισε με 11,7%). Χαρακτηριστικά είναι και τα πρώτα 30 λεπτά της εκπομπής που έφτασαν το κανάλι του Φαλήρου στο 23,4%.

Από την άλλη, το πολυδιαφημιζόμενο «ΚαλοκαιριNOT» του OPEN, δεν είναι και τόσο… Beyond, αφού στο δυναμικό κοινό βρέθηκε στο 9,8%, ενώ στους πίνακες του γενικού συνόλου κατάφερε να ανεβάσει λίγο το επίπεδο, φτάνοντας κατά τη διάρκεια της εκπομπής, το 14,3% στο σύνολο…

Ο ΣΚΑΙ, συνεχίζει να είναι κυρίαρχος της πρωινής ζώνης με το ενημερωτικό του πρόγραμμα, αφού, λίγο αργότερα, η εκπομπή «Online» έφερε και πάλι πρώτο τον τηλεοπτικό σταθμό, με τα «μηχανάκια» της AGB να καταγράφουν 15,5% στο σύνολο.

Άσχημα τα νέα για τον «mini καύσωνα» του Mega. Τα νούμερα της εκπομπής είναι πιο χαμηλά ακόμη και από της Κρατικής τηλεόρασης, η οποία αρχίζει να ανθίζει ξανά. Συγκεκριμένα, η εκπομπή του Mega έφτασε μέχρι και το 4,7% στο γενικό σύνολο, ενώ η εκπομπή της Νίνας Κασιμάτη στην ΕΡΤ, κατάφερε να συγκεντρώσει το 5,8% του γενικού συνόλου.

Άκης Τσακίρης
@akistsakiris