Πανικός σε πτήση: Η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε καπνούς

Συναγερμός σήμανε σε πτήση της Ryanair από τη Ρουμανία με προορισμό το Λονδίνο, όταν η καμπίνα του αεροπλάνου γέμισε με καπνούς και ο πιλότος προχώρησε σε αναγκαστική προσγείωση.

Την Τρίτη (21/1), όπως αναφέρει, η Daily Mail, ένα αεροπλάνο της Ryanair που απογειώθηκε από το Βουκουρέστι εξέπεμψε σήμα έκτακτης ανάγκης, με την καμπίνα να έχει γεμίσει από καπνούς και τους επιβάτες -όπως ήταν λογικό- να τρομοκρατούνται και να προκαλείται πανικός

Το αεροσκάφος προσγειώθηκε αμέσως με ασφάλεια στο αεροδρόμιο του Βουκουρεστίου, με τους επιβάτες να ανεβάζουν στα social media στιγμές από τα όσα συνέβησαν εντός της καμπίνας με τους πυκνούς καπνούς.

Αρχικά, η πτήση είχε οριστεί για το πρωί στις 6:40 ωστόσο, ένα πρόβλημα δεν επέτρεψε να απογειωθεί το αεροσκάφος με τους επιβάτες να επιβιβάζονται σε ένα δεύτερο. Λίγο μετά τις 10:50 ξεκίνησαν το ταξίδι τους, αλλά μερικά λεπτά από την απογείωση σημειώθηκε το περιστατικό.

Στην πτήση βρισκόντουσαν 169 επιβάτες, με την Ryanair να αναφέρει ότι ένα μικρό τεχνικό πρόβλημα προκάλεσε τους καπνούς στην καμπίνα του αεροσκάφους.

Πηγή: newsbeast.gr