Νέο τραγούδι για τον ανερχόμενο Pop Star Eddy Way

Και μετά το hey now, που είδαμε τα party της νέας γενιάς και κουνέλια να βγαίνουν από λιμουζίνες, σκεφτόμασταν τι άλλο μπορεί να φανταστεί ο Eddy Way. Και φαντάστηκε το Fantasy, το νέο του κομμάτι, που από τις λίγες σκηνές που είδαμε, μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Είναι πια βέβαιο πως ο ανερχόμενος pop star ήρθε για να μείνει και κάθε νέο τραγούδι του είναι πιο δυνατό από το προηγούμενο.


Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε ένα μέρος των γυρισμάτων του νέου του βίντεο κλιπ και βρήκαμε τον Eddy Way πάνω σε ένα βουνό να ποζάρει, μέσα σε λασπόλουτρα, πάνω σε θρόνους από άχυρα, φορώντας εκκεντρικά σχέδια ειδικά ραμμένα για αυτόν, με υπέροχα μοντέλα και χορευτές να τον πλαισιώνουν. Το Fantasy είναι ένα κομμάτι που σίγουρα με τους στίχους του, πολλοί θα ταυτιστούν και άλλοι τόσοι θα σοκαριστούν. «Έκανα συμφωνία με τον Διάβολο» επαναλαμβάνει συνεχώς μέσα στο τραγούδι και για όσους αναρωτιούνται αν αληθεύει, ο ίδιος φρόντισε να ανεβάσει μια εικόνα με τον Διάβολο στο προφίλ του, στο Instagram, γράφοντας από κάτω:
«… Είναι απλά μια ενδιαφέρουσα ιστορία. Δεν υπάρχει ο Διάβολος. Σας βολεύει όμως να ρίχνετε την ευθύνη των πράξεων σας σε μία δόλια οντότητα, για να έχετε τη δικιά σας συνείδηση καθαρή.»

Δεν ξέρουμε λοιπόν αν πράγματι έκανε κάποια συμφωνία, πάντως αυτό το βίντεο κλιπ, που ο ίδιος σκηνοθέτησε, φαίνεται να ξεπερνάει τα έως τώρα ελληνικά επίπεδα.