Λαμπερό brunch στο Pasaji με αφορμή την πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του “X Factor” στο “Open Tv”!

Σύσσωμη η ομάδα του πιο επιτυχημένου music show της ελληνικής τηλεόρασης, του “X Factor”, διοργάνωσε με αφορμή την avant-premiere του show σήμερα στο “Open Tv”, ένα μοναδικό brunch στο bar-restaurant “Pasaji” στο Κολωνάκι, με πρωταγωνιστές την αγαπημένη τραγουδίστρια και παρουσιάστρια του show Δέσποινα Βανδή, τη νεοσύστατη κριτική επιτροπή των υπερταλαντούχων Γιώργο Θεοφάνους, Μελίνα Ασλανίδου, Χρήστο Μάστορα και Μιχάλη Τσαουσόπουλο και τον Άρη Μακρή ο οποίος θα βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων στα backstage.

Εκεί, απόλαυσαν παρέα με τους εκπροσώπους του τύπου μοναδικά εδέσματα που είχε δημιουργήσει ειδικά για την περίσταση ο γνωστός σεφ Γιάννης Βιδάλης. Η χημεία και των έξι είναι μαγική ενώ όλοι δήλωσαν απόλυτα ενθουσιασμένοι και πανέτοιμοι για την πολυναμενόμενη πρεμιέρα!

Το μουσικό show-παγκόσμιο φαινόμενο, επιστρέφει πιο συναρπαστικό από κάθε άλλη φορά αναζητώντας το νέο αστέρι της Ελληνικής μουσικής βιομηχανίας ανάμεσα σε χιλιάδες συμμετοχές, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και της Κύπρου. Αμέτρητοι καλλιτέχνες έχουν αναδειχτεί μέσα από τη συμμετοχή τους στο “X Factor”, με εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, γεγονός που το καθιστά το απόλυτο μουσικό talent show.

Χάρης Σιανίδης-Δέσποινα Βανδή
Στέλλα Δημητρίου-Μαριλένα Ανδριτσοπούλου-Χάρης Σιανίδης-Θάνάσης Οικονόμου
Βίλλυ Θεοφάνους-Γιώργος Θεοφάνους
Μάγδα Τσέγκου-Χάρης Σιανίδης
Χρήστος Μάστορας-Σόνια Καζόνι-Χάρης Σιανίδης
Μελίνα Ασλανίδου-Κική Σιλβεστριάδου,Διευθύντρια Open Tv-Δέσποινα Βανδή
Μιχάλης Τσαουσόπουλος-Χρήστος Μάστορας
Μελίνα Ασλανίδου
Οι ιδιοκτήτες του “Pasaji” Θανάσης Οικονόμου-Μαριλένα Ανδριτσοπούλου
Μιχάλης Τσαουσόπουλος-Μαριλένα Ανδριτσοπούλου-Άρης Μακρής-Θανάσης Οικονόμου
Άρης Μακρής-Μιχάλης Τσαουσόπουλος-Χρήστος Μάστορας-Μελίνα Ασλανίδου-Γιώργος Θεοφάνους-Δέσποινα Βανδή