28.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Κωνσταντίνα: «Κάποιοι είπαν ότι έφυγα από το σχήμα που ήμουν πρόσφατα εξαιτίας της αφίσας»

  Η αγαπημένη τραγουδίστρια σε συνέντευξή της μίλησε για το αν έχε βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους της και αν ένιωσε να χάνει το μυαλό της από την αναγνωρισιμότητα.

  -Έχεις βιώσει ανταγωνισμό από συναδέλφους.

  Πάντα υπάρχει ανταγωνισμός. Πολλές φορές έχω παρεξηγηθεί που έχω μιλήσει για τον ανταγωνισμό στο επάγγελμά μας. Ωστόσο, νομίζω πως όταν ανεβαίνουμε στη σκηνή, όλα αυτά εξαλείφονται.

  Όλα αυτά συμβαίνουν στις πρόβες. Να διεκδικούμε μια θέση στο πρόγραμμα, τον χρόνο που θέλουμε, ποιος θα βγει πρώτος και ποιος δεύτερος. Αυτά ήταν πιο έντονα παλαιότερα που δουλεύαμε πολλές μέρες τη βδομάδα και έπαιζαν ρόλο και οι εμφανίσεις και οι ταμπέλες.

  Τώρα τα πράγματα έχουν διαφοροποιηθεί. Δεν υπάρχει τέτοιου είδους ανταγωνισμός. Υπάρχουν πολλοί τρόποι πλέον να γίνεις γνωστός και να προωθήσεις τη δουλειά σου και τα live είναι το τελευταίο που βοηθάει πλέον σε αυτό, από ό,τι βλέπω.

  -Οπότε, όλα αυτά για το πώς θα μπούμε στην αφίσα και με ποια σειρά θα βγούμε, χάνουν και το νόημά τους…

  Ακριβώς. Βγήκανε κάποιοι και είπανε ότι έφυγα από το σχήμα που ήμουν πρόσφατα εξαιτίας της αφίσας και ότι «σκοτωθήκαμε». Καμία σχέση. Η Σαμπρίνα δεν είχε ιδέα, δεν ήξεραν καν τι είχε συμβεί.

  Εμένα δεν μου άρεσε το ύφος της αφίσας. Είχαμε ξεκινήσει τα live μας από το Φεβρουάριο και δώσαμε ένα στίγμα και αυτό που πήγαινε να γίνει, οδηγούσε κάπου αλλού, το οποίο δεν ήταν στο δικό μου στοιχείο.

  -Δεν είχες δει την αφίσα πριν τυπωθεί;

  - Advertisement -

  Είχα δει μια άλλη αφίσα, είπα όχι, βγήκε αυτή η οποία ήταν τελείως διαφορετική και ήμουν εντάξει. Όταν όμως ο μακετίστας κάνει τα τρικ του και βγαίνει η αφίσα εντελώς διαφορετική από αυτό που εσύ είχες δει, τότε όλα αλλάζουν.

  Υπάρχουν πολλά μέσα πια για να διαφοροποιηθούν κάποια πράγματα. Γίνανε λάθη και είναι μπλεγμένοι πολλοί μέσα σε αυτό, οπότε εγώ αισθάνθηκα ότι δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω. Δεν είναι εποχές τώρα για να λέμε ότι σκοτώνονται οι καλλιτέχνες μεταξύ τους. Καμία σχέση.

  Είναι εποχές που προσπαθούμε να δουλέψουμε, να επιβιώσουμε, αλλά πρέπει να προσέχουμε και το τι κάνουμε. Έχουμε και μια πορεία πίσω μας και πρέπει ό,τι κάνουμε να μας αντιπροσωπεύει. Αν το χρήμα είναι ικανό να σου χαλάσει την αξιοπρέπεια, για εμένα το χρήμα δεν μετράει.

  Δεν ήθελα να βγω να μιλήσω πουθενά, γιατί ήθελα πρώτα να λυθεί το θέμα μεταξύ μας, όπως κι έγινε τελικά και όλα πήγαν καλά.

  -Ένιωσες ποτέ να χάνεις το μυαλό σου από την αναγνωρισιμότητα;

  Όχι, δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα με την έννοια του να έχω άλλη συμπεριφορά. Σίγουρα όμως ένιωθα ότι είμαι δυνατή και κατάφερα πολλά πράγμα με τη δουλειά μου και ότι όλο αυτό θα κρατήσει αιώνια.

  Δεν είναι όμως έτσι τα πράγματα. Καμία καριέρα δεν μπορεί κρατηθεί στο ίδιο επίπεδο μέσα στα χρόνια. Πάντα υπάρχουν μεταπτώσεις, οπότε εκεί χρειάζεται κάποιος να δουλέψει πολύ με τον εαυτό του για να μπορέσει να κρατήσει τις ισορροπίες. Αυτό έκανα κι εγώ και νομίζω ότι τα κατάφερα.

  Κατάφερα να αντιμετωπίζω κάθε δυσκολία. Όπως και μετά το 2013, όταν έγινε αυτό το έγκλημα στην Κύπρο, όπου μας άφησαν όλους στον αέρα, αφού μας πήραν τα χρήματα που δουλέψαμε μια ζωή ολόκληρη και μας κοροϊδέψανε. Χρειάστηκε πάλι να το παλέψω και να πάω παρακάτω.

  Οι δικοί μου για να καταλάβεις, πίστευαν ότι θα με χάσουν, γιατί έβλεπαν πόσο χάλια ήμουν. Παρ’ όλα αυτά συμμετείχα σε συναυλίες αλληλεγγύης που γινόντουσαν για να στηρίξω αυτούς που έχασαν τα χρήματά τους, που ήμουν κι εγώ μέσα σε αυτούς.

  Ένα πρωί λοιπόν ξύπνησα στη Λεμεσό σε ένα ξενοδοχείο και είπα ότι είμαι εδώ και θα το παλέψω, όπως κάνω πάντα. Είχα να φροντίσω δύο ζωές. Τη δική μου και της κόρης μου. Δεν ήμουν μόνη μου. Το έχω πει στο παιδί μου, πως αν δεν υπήρχε εκείνη, δεν ξέρω αν θα έβρισκα το κουράγιο να ξανά παλέψω.

  Εκείνη μου έδωσε την ώθηση και τη δύναμη. Γιατί να σου πω την αλήθεια, πέρασα κατάθλιψη. Απλά όταν μου πρότεινε ο γιατρός να πάρω κάποια φάρμακα, τα πήρα για μια βδομάδα, αλλά είδα ότι δεν μπορούσα να τα συνεχίσω, δεν ένιωθα καλά και βρήκα άλλους τρόπους εκτόνωσης. Ευτυχώς, είχα ανθρώπους δίπλα μου που με βοήθησαν.

  Πηγή:Λοιπόν

  Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ