Κοροναϊός: Τρία κρούσματα στο προσωπικό Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων στην Ηλεία

Αύριο Πέμπτη ξεκινάει η ιχνηλάτηση του προσωπικού και των φιλοξενούμενων προσφύγων

Θετικά στον κοροναϊό είναι τα δείγματα τριών ατόμων του προσωπικού του Κέντρου Φιλοξενίας Προσφύγων της Μυρσίνης στην Ηλεία, τα οποία επέστρεψαν από άδεια και το ένα εξ αυτών παρουσίασε πυρετό, ενώ τα άλλα δύο κανένα σύμπτωμα.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα ilialive.gr, επειδή οι τρεις υπάλληλοι μετακινούνται μαζί από την Πάτρα, όπου διαμένουν μόνιμα, για την Μυρσίνη Ηλείας, εξετάστηκαν όλοι και σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, είναι θετικά κρούσματα. Αμέσως μόλις έγινε γνωστό το γεγονός, το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι της δομής τέθηκαν σε περιορισμό και επί της ουσίας δεν επιτρέπεται να μετακινηθούν από το LM Village.

Ο διοικητής της δομής και πρώην δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, χαρακτήρισε την κατάσταση ελεγχόμενη. “Αύριο αναμένεται να έλθει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για την ιχνηλάτηση των επαφών των τριών κρουσμάτων και του προσωπικού και αν κριθεί αναγκαίο και στους φιλοξενούμενους. Η κατάσταση δεν εμπνέει ανησυχία και δεν υπάρχουν άλλα άτομα που να παρουσιάζουν συμπτώματα”.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τον κοροναϊό

Πηγή: news.gr