Καιρός: Καταιγίδες στην Αττική το απόγευμα

Συνεχίζονται οι βροχές σε ολόκληρη τη χώρα, με κατά τόπους έντονα φαινόμενα, ιδίως στα ανατολικά, ενώ θυελλώδεις θα πνέουν οι άνεμοι στο Αιγαίο.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, αναμένονται βροχές στο σύνολο της χώρας, ενώ καταιγίδες θα σημειωθούν κυρίως στις θαλάσσιες περιοχές.

Τα φαινόμενα αναμένονται να είναι κατά τόπους ισχυρά.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα κεντρικά και βόρεια ορεινά, καθώς επίσης σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας με χαμηλότερο υψόμετρο.

Βροχές και τοπικές καταιγίδες αναμένονται και στην περιοχή της Αττικής, κυρίως τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σήμερα. Παράλληλα, ιδιαίτερα ενισχυμένοι θα πνέουν οι άνεμοι στο Αιγαίο, όπου η έντασή τους κατά τη διάρκεια της ημέρας θα φτάνει τα οκτώ μποφόρ.

Στην παρακάτω φωτογραφία είναι το εκτιμώμενο αθροιστικό ύψος βροχής για την Παρασκευή 27/03/2020. Με κύκλους επισημαίνονται οι περιοχές όπου αναμένονται τα έντονα φαινόμενα.

Ακολουθούν τα αναμενόμενα ύψη βροχής στην περιοχή της Αττικής κατά τη διάρκεια τωνμεσημεριανών και απογευματινών ωρών της Παρασκευής 27/03/2020.

Πηγή: newsbeast.gr