Θ. Καράογλου: «Πάρτι ανομίας και γραφικότητας όσα συμβαίνουν στη Βουλή αυτή την εβδομάδα»

Ως «πάρτι ανομίας και γραφικότητας» περιέγραψε ο κ. Θεόδωρος Καράογλου όσα συμβαίνουν στη Βουλή αυτήν την εβδομάδα, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό North 98 και την εκπομπή «Από τα Βόρεια», με τους Γιώργο Νεοχωρίτη και Δέσποινα Κρητικού.

«Με (ν)τροπολογίες της τελευταίας στιγμής και χωρίς καμία νομιμοποίηση η κυβέρνηση κάνει εξυπηρετήσεις και ρουσφετάκια σε δικά της στελέχη. Η ΝΔ δεν θα γίνει μέρος μιας διαδικασίας που ευτελίζει την Ελληνική Δημοκρατία» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο ο Βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας επισήμανε πως όσο η κυβέρνηση προσπαθεί με παροχολογία και κινδυνολογία να ξεγελάσει τους πολίτες, τόσο περισσότερο τους εξαγριώνει.

«Ο ελληνικός λαός», είπε, «έχει βγάλει τα συμπεράσματά του. Μετά από σχεδόν τεσσεράμισι χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ οι Έλληνες γνωρίζουν πως τους κυβερνά μια κακή κυβέρνηση και έχουν πάρει την πολιτική απόφαση να την απομακρύνουν. Το έδειξαν με τη διαφορά των 9,5 μονάδων υπέρ της ΝΔ στις ευρωεκλογές, με την ψήφο τους στις περιφερειακές εκλογές που είχε ως αποτέλεσμα όλος ο χάρτης να γίνει μπλε, αλλά και με το μήνυμα που έστειλαν στις δημοτικές εκλογές όπου οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ κυριολεκτικά διαλύθηκαν».    

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, διαβεβαίωσε πως «με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας κανένας δημόσιος υπάλληλος δεν πρόκειται να απολυθεί», ενώ οι συνταξιούχοι θα δουν τις συντάξεις τους να αυξάνονται. «Το οικονομικό μας πρόγραμμα είναι ρεαλιστικό, κοστολογημένο και υλοποιήσιμο. Έχουμε ψηλά στην ατζέντα μας την προσέλκυση επενδύσεων προκειμένου να μεγαλώσουμε το ΑΕΠ και με αυτόν τον τρόπο να έχουμε αξιοπρεπείς μισθούς και συντάξεις» σημείωσε ο κ. Καράογλου.