Θ. Καράογλου: Με την ψήφο μας οικοδομούμε τη φωτεινή Ελλάδα»

«Να μη χαθεί ούτε ψήφος» παρότρυνε τους δημότες της Θέρμης ο κ. Θεόδωρος Καράογλου, στη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποίησε στην κατάμεστη κεντρική πλατεία. «Με την ψήφο μας οικοδομούμε τη φωτεινή Ελλάδα που μας αξίζει! Βάζουμε τέλος στην αναξιοκρατία και την εθνική μιζέρια ανοίγοντας νέους εθνικούς ορίζοντες με ισχυρή ανάπτυξη, δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και στήριξη της μεσαίας τάξης». 

Περιγράφοντας το διακύβευμα των εθνικών εκλογών που θα διεξαχθούν στις 7 Ιουλίου, ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα οφείλει να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα καλούμενος να απαντήσει στο θεμελιώδες ερώτημα: «σε ποια Ελλάδα θέλουμε να ζήσουμε εμείς και τα παιδιά μας».

«Σε αυτές τις εκλογές τίθενται αντιμέτωποι δυο διαφορετικοί κόσμοι, δυο διαφορετικές νοοτροπίες. Από τη μια πλευρά βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ που εκπροσωπεί τον άκρατο λαϊκισμό και από την άλλη η Νέα Δημοκρατία που με τον θετικό πολιτικό της λόγο εκφράζει την πραγματική ελπίδα. Τη βραδιά των εκλογών καθορίζουμε το μέλλον του Έθνους μας για τις επόμενες δεκαετίες» τόνισε χαρακτηριστικά.

Ένα από τα κομμάτια που ξεχώρισαν στην ομιλία του κ. Καράογλου, κερδίζοντας το «ζεστό» και παρατεταμένο χειροκρότημα των εκατοντάδων που παρακολούθησαν την εκδήλωση, ήταν η αναφορά του στα θέματα ασφάλειας. «Από τις 8 Ιουλίου», είπε, «η χώρα παύει να θυμίζει ξέφραγο αμπέλι. Βάζουμε τέλος στην εθνική κατάντια του αισθήματος φόβου και ανομίας που έχει κυριεύσει τη χώρα. Οι γειτονιές θα ξαναγίνουν ασφαλείς, οι πολίτες θα ξανανιώσουν σιγουριά στα σπίτια, στις δουλειές και στην καθημερινότητά τους».