Η Catrice Λανσάρει Τη Νέα Συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019

Εμπνευσμένη από τις σημαντικότερες πρωτεύουσες μόδας του κόσμου, η CATRICE λανσάρει τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019, εστιάζοντας στις δύο μεγάλες τάσεις της σεζόν. Αναδείξτε τη μοναδική προσωπικότητά σας, προσελκύστε την προσοχή που σας αξίζει και εκφράστε τη δική σας «Make-up Artist at Heart»: με τα προϊόντα της σειράς VISUAL WOW & EFFECTS όλα είναι δυνατά, αρκεί να το πιστέψετε! Εξάλλου, το πνεύμα των καιρών απαιτεί να εξοικονομούμε χρόνο χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα και την απόδοση.

Η σειρά ULTRA PERFORMANCE συγκεντρώνει όλα τα απαραίτητα προϊόντα ομορφιάς που εξασφαλίζουν μεγάλη διάρκεια και εύκολη χρήση. Οι τελευταίες τάσεις και μια τεράστια ποικιλία για ένα λαμπερό φθινόπωρο – από την CATRICE. 


Όσες θέλουν να τραβούν την προσοχή με το look τους κάθε μέρα, επιβάλλεται να αναζητήσουν όλα αυτά τα προϊόντα που θα εκσυγχρονίσουν τη ρουτίνα ομορφιάς τους. Ιδιαίτερα εκείνες που ξεχωρίζουν με το δημιουργικό, και μοναδικό στιλ τους, είναι σίγουρο ότι θα λατρέψουν αυτή τη σειρά αφού θα κερδίσουν τις εντυπώσεις εντός και εκτός Instagram! Κι αυτό γιατί όλα τα must προϊόντα της σειράς μάς κάνουν να λάμπουμε, χάρη στα κρυστάλλινα και μεταλλικά εφέ και τον απίθανο όγκο που χαρίζουν – είτε στα χείλη είτε στα φρύδια

Πηγή: likewoman.gr