Η πρώτη συνάντηση του Τάκη Θεοδωρικάκου μετά τον εγκλεισμό

Εργασιομανής, εργατικός, ο Υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος δεν σταμάτησε ούτε τις ημέρες της καραντίνας να δουλεύει νυχθημερόν, στους ίδιους ρυθμούς με εκείνους της κανονικότητας.

Ο Υπουργός κατά τη διάρκεια της καραντίνας, πραγματοποιούσε τις συναντήσεις του μέσω τηλεδιασκέψεων, τηλεφωνικά, με βιντεοσυνομιλίες και έκανε τα πάντα για την ομαλή λειτουργία του Υπουργείου και των αρμοδιοτήτων του, κατά την διάρκεια της εβδομάδας, ενώ το Σαββατοκύριακο συνέχιζε να εργάζεται από το σπίτι

Τώρα, ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μετά το τέλος της καραντίνας, επέστρεψε στο Υπουργείο και τηρώντας τις αποστάσεις πραγματοποίησε την πρώτη του συνάντηση με τον Δήματο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη. Τη στιγμή αυτή μοιράστηκε μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: «Πρώτη συνάντηση της εβδομάδας με τον Δήμαρχο Αθηναίων. Ο Κώστας Μπακογιαννης έχει προετοιμάσει μια εξαιρετική πρόταση ευρείας πεζοδρομήσης στο κέντρο της Αθήνας με τον τίτλο «Ο μεγάλος περίπατος». Το Υπουργείο Εσωτερικών στηρίζει με ενθουσιασμό το σχέδιο του.»

 

Άκης Τσακίρης
@akistsakiris