23.5 C
Athens
Κυριακή, 28 Μαΐου, 2023
More

  ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Ζώδια: Προβλέψεις για σήμερα Κυριακή 2 Απριλίου 2023

  Πώς θα είναι η Κυριακή σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου για σήμερα, σύμφωνα με την αστρολόγο Λίτσα Πετρίδη;

  Κριός
  Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 6ο οίκο σου, είσαι έτοιμη να στρωθείς στη δουλειά. Ζητήματα που εκκρεμούν μπορεί να σου αποσπάσουν την προσοχή σου από την πορεία σου. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις να προσπαθείς να συγκεντρώνεσαι σε ένα πράγμα τη φορά, ώστε να μην επικρατήσει χάος στο μυαλό σου. Η μέρα είναι ευνοϊκή για να λάβεις βοήθεια σε οικονομικά θέματα. Βλέπεις τις προτεραιότητες και τους στόχους σου ξεκάθαρα και επαναφέρεις τα πάντα στη σωστή τους τροχιά και σε τάξη.

  Ταύρος
  Η Σελήνη μετακομίζει στον ηλιακό 5ο οίκο σου σήμερα για μια διαμονή δυο ημερών και εστιάζεις την ενέργειά σου στις συναισθηματικές σου αναζητήσεις. Ενώ η Σελήνη αντιτίθεται στον Κρόνο προκαλώντας κάποια εμπόδια, είσαι έτοιμη να τα αξιοποιήσεις στο έπακρο. Βλέπεις τη θετική πλευρά και τους επιτρέπεις να σου αλλάξουν κατεύθυνση και όχι να σε εκνευρίσουν. Αυτή είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις δράση σε ένα σημαντικό έργο, αλλά και για να προσθέσεις νέους ανθρώπους στη ζωή σου.

  Δίδυμοι
  Αναζητάς περισσότερη άνεση και ηρεμία, με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 4ο οίκο σου σήμερα. Είναι η ώρα του σεληνιακού μήνα για να εξερευνήσεις τον εσωτερικό κόσμο σου και να έρθεις σε καλύτερη επαφή με τις ανάγκες σου. Η σημερινή αντίθεση Σελήνης – Κρόνου, σου υπενθυμίζει τις δεσμεύσεις σου, προκαλώντας σε να βρεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της προσωπικής και της δημόσιας ζωής σου. Έχεις μεγαλύτερη ανάγκη τώρα από ασφάλεια και οικειότητα.

  Καρκίνος
  Είσαι πολύ απασχολημένη σήμερα με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 3ο οίκο σου. Αυξάνεται η περιέργειά σου, αλλά το ενδιαφέρον σου για πράγματα που τραβάνε την προσοχή σου κρατάει λίγο. Με την αντίθεση της Σελήνη με τον Κρόνο να επηρεάζει την επικοινωνία σου, μπορεί να υπάρξει κάποια απογοήτευση με τις διαφορές απόψεων. Ο καλύτερος τρόπος να διατηρήσεις την ηρεμία σου είναι να εκτελέσεις τα καθήκοντά σου ακολουθώντας τους κανόνες.

  Λέων
  Η Σελήνη κατευθύνεται στον τομέα των πόρων σου σήμερα και προτιμάς ασφαλείς, οικείες και άνετες δραστηριότητες. Ωστόσο μπορείς να αντιμετωπίσεις ανταγωνιστικές συμπεριφορές με τη Σελήνη απέναντι από τον Κρόνο και το κρατάς την μπάλα χαμηλά δεν είναι πάντα εύκολο σήμερα. Η επιθυμία σου να είσαι χρήσιμη είναι έντονη και σε βοηθάει να κάνεις συνδέσεις που προάγουν τις φιλοδοξίες και τους μακροπρόθεσμους στόχους σου. Ενώ είσαι πιο ευάλωτη συναισθηματικά, εξακολουθείς να είσαι αρκετά προσανατολισμένη στη δράση.

  Παρθένος
  Η Σελήνη μεταβαίνει στο ζώδιο σου για περισσότερο από δύο μέρες και σε βοηθάει να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Οι δραστηριότητες που σχετίζονται με τη δικτύωση και την καινοτόμο εργασία είναι ιδιαίτερα αποδοτικές και ανεβάζουν την ψυχολογία σου. Η Σελήνη αντιτίθεται στον Κρόνο σήμερα και θα μπορούσες να αντιμετωπίσεις μικρά εμπόδια που σε αναγκάζουν να κάνεις μικρές αλλαγές και βελτιώσεις που θα σε βοηθήσουν μακροπρόθεσμα. Άκουσε τα συναισθήματα σου, αλλά πρόσεξε την τάση σου να κολλάς σε προβληματικές περιοχές.

  Ζυγός
  Σήμερα νιώθεις έντονα την ανάγκη να κάνεις ένα διάλειμμα από υπερβολικά απαιτητικές καταστάσεις. Οι δραστηριότητες που προάγουν τη συναισθηματική ανανέωση είναι ευπρόσδεκτες τώρα. Οι ευθύνες όμως δεν σου αφήνουν και πολλά περιθώρια, με την αντίθεση της Σελήνης στον Κρόνο. Αυτή η διέλευση σου υπενθυμίζει να αποφύγεις την έντονη εσωστρέφεια που μπορεί να μπλοκάρει τις καταστάσεις στη ζωή σου.

  - Advertisement -

  Σκορπιός
  Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον κοινωνικό σου τομέα σήμερα νιώθεις ότι χρειάζεσαι συναισθηματική ανανέωση. Η εξερεύνηση νέων ιδεών μπορεί να είναι ευχάριστη. Απολαμβάνεις το να μοιράζεσαι τις σκέψεις σου με καλή παρέα. Ένα ενδιαφέρον θέμα που αφήνει περιθώρια για ζωηρές συζητήσεις είναι ιδανικό για την τρέχουσα διάθεσή σου. Οι αλληλεπιδράσεις σου μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση και να εμπνεύσουν νέα συναρπαστικά σχέδια.

  Τοξότης
  Με τη μετακίνηση της Σελήνης στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη επενδύεις περισσότερο στο να φροντίσεις τις δουλειές σου και την απόδοσή σου. Τσεκάρεις τους στόχους σου και τώρα είναι πιο πιθανό να σε προσέξουν. Στόχος να πετύχεις μια καλύτερη ισορροπία μεταξύ της εργασίας ή των ευθυνών σου και του σπιτιού ή της προσωπικής σου ζωής. Είναι επίσης μια καλή μέρα για να προωθήσεις δημιουργικά έργα, καθώς είσαι σε πολύ παραγωγική φάση και βλέπεις τις προκλήσεις ως διασκέδαση.

  Αιγόκερος
  Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον τομέα του πνεύματος σου σήμερα αναζητάς ασυνήθιστες δραστηριότητες που θα σε “ξυπνήσουν”. Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας μπορεί να επηρεάσουν τις επιδιώξεις σου, αλλά τελικά δεν θα σε εμποδίσουν να βρεις χρόνο να αφιερώσεις στον εαυτό σου. Σήμερα θα υπάρξουν και όμορφες συνδέσεις και επαφές. Επίσης, θα έρθεις πιο κοντά με τον σύντροφό σου.

  Υδροχόος
  Με τη μετακίνηση της Σελήνης στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα είναι πιο πιθανό να παρατηρείς παρά να δρας. Μια πιο βαθιά εστίαση στα συναισθήματα και τις επιθυμίες σου μπορεί να έρθει σε σύγκρουση με την επιθυμία σου να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά. Δεν φοβάσαι μια πρόκληση που προκύπτει σήμερα και το να καταβάλλεις λίγη περισσότερη προσπάθεια για τις επιδιώξεις σου δεν σε ενοχλεί καθόλου. Σήμερα αφιερώνεις χρόνο και για να βρεις τρόπους να βελτιώσεις τη ζωή σου.

  Ιχθείς
  Οι σχέσεις τραβούν περισσότερο την προσοχή σου. Ίσως αισθανθείς ότι δεν γίνεσαι κατανοητή, με τον Κρόνο στο ζώδιο σου απέναντι από τη Σελήνη. Εστίασε την προσοχή σου σε πράγματα που δεν ενδιαφέρουν κι αυτό θα σου κάνει καλό. Ευτυχώς οι ικανοποιητικές και υποστηρικτικές ανταλλαγές είναι ισχυρές. Είναι μια καλή στιγμή για να αναλάβεις δράση σε ένα σημαντικό έργο.

  Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

  ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

  Latest Posts

  ΑΛΛΑ ΝΕΑ...

  STAY IN TOUCH

  TO BE UPDATED WITH ALL THE LATEST NEWS, OFFERS AND SPECIAL ANNOUNCEMENTS.