Δούκισσα Νομικού: Συγκινεί με την ανάρτηση που έκανε για το γιο της

Η Δούκισσα Νομικού απαθανάτισε τη στιγμή που ο γιος της τής προσφέρει ένα λουλούδι και δημοσίευσε την εικόνα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram συνοδεύοντας τη με ένα συγκινητικό μήνυμα.

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα: «Και εκεί που βυθίζομαι στις σκέψεις μου για όλα όσα ζει η ανθρωπότητα, έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα μικρό λουλούδι που μόλις έκοψε μόνος του από τον κήπο. Μου χαμογελάει. Το άλλο το κρατάει για την Αναστασία. Έτσι λέει. Ξαναχαμογελάει. Μερικές φορές, εμείς οι μεγάλοι παίρνουμε δύναμη από τους μικρούς ήρωες της ζωής μας. Μένουμε σπίτι για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας, για σένα, για μένα, για όλους!»

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Και εκεί που βυθίζομαι στις σκέψεις μου για όλα όσα ζει η ανθρωπότητα, έρχεται ο γιος μου και μου δίνει ένα μικρό λουλούδι που μόλις έκοψε μόνος του από τον κήπο. Μου χαμογελάει. Το άλλο το κρατάει για την Αναστασία. Έτσι λέει. Ξαναχαμογελάει❤️ Μερικές φορές, εμείς οι μεγάλοι παίρνουμε δύναμη από τους μικρούς ήρωες της ζωής μας 🙏🏻 Μένουμε σπίτι για τα παιδιά μας, για τους γονείς μας, για τους παππούδες μας, για σένα, για μένα, για όλους. #menoumespiti

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) στις