Για πρώτη φορά στην Ελλάδα μία νέα υπηρεσία που έχουν ανάγκη όλοι οι διαβητικοί

Τώρα ο διαβήτης έχει την υπηρεσία του υγιεινά, νόστιμα και πιστοποιημένα. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα σας φέρνουμε το φαγητό στο σπίτι σας οικονομικά και υπεύθυνα.
Η υπηρεσία Taste Control Diabetes παρέχει ειδικά σχεδιασμένα γεύματα τα οποία απευθύνονται τόσο σε άτομα με Σακχαρώδη διαβήτη, όσο και σε άτομα με προδιάθεση για Σακχαρώδη διαβήτη και αυξημένο σωματικό βάρος.

Τα ειδικά σχεδιασμένα γεύματα παράγονται από αρίστης ποιότητας πρώτες ύλες, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και έχουν χαμηλό γλυκαιμικό δείκτη, συμβάλλοντας έτσι στην καλύτερη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα και στην προαγωγή του αισθήματος του κορεσμού. Παράλληλα είναι πλούσια σε βιταμίνες, ιχνοστοιχεία και μέταλλα, παρέχοντας πολύτιμα θρεπτικά συστατικά στο πλαίσιο μίας ισορροπημένης διατροφής.

Τα γεύματα αυτά έχουν αναπτυχθεί σε συνεργασία με το Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας – Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου και για την εύκολη ένταξη στην καθημερινή σας διατροφή έχουν ενταχθεί σε ειδικά καταρτισμένα ημερήσια διαιτολόγια τα οποία παρέχουν:

·  5 διαφορετικά επίπεδα θερμίδων για να ακολουθήσετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ατομικές σας ανάγκες. Στοχεύοντας στηνεξατομίκευση των γευμάτων σύμφωνα με τις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά των πελατών της, η υπηρεσία Taste Control Diabetes σας καθοδηγεί σχετικά με το ποιο επίπεδο θερμίδων είναι κατάλληλο για εσάς, επιλέγοντας από διαιτολόγια που παρέχουν από 1200 έως 2500 θερμίδες την ημέρα.

·  3 διαφορετικά επίπεδα υδατανθράκων για να ακολουθήσετε αυτό που ανταποκρίνεται στις ατομικές σας ανάγκες, λαμβάνοντας υπόψη και την τυχόν αντιδιαβητική αγωγή που ακολουθείτε. Συγκεκριμένα,  σε κάθε επίπεδο ημερήσιας θερμιδικής αξίας υπάρχουν 3 επιλογές επιμέρους σύστασης σε υδατάνθρακες, έτσι ώστε να καλύπτουν το 45%, 50% ή 55% της ημερήσιας θερμιδικής πρόσληψης. Παράλληλα, για κάθε γεύμα έχει γίνει καταμέτρηση και παρέχεται η πληροφόρηση για τα ακριβή γραμμάρια των υδατανθράκων που περιέχουν, ώστε να προσαρμόζεται κατάλληλα η αντιδιαβητική αγωγή όταν υπάρχει ανάγκη.

Με την υπηρεσία Taste Control Diabetes μπορείτε λοιπόν να προμηθεύεστε ειδικά σχεδιασμένα και ισορροπημένα έτοιμα γεύματατα οποία δεν υστερούν σε γεύση και ποικιλία.

Δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να απολαύσει νόστιμα γεύματα προσ αρμοσμένα στις ανάγκες σας επιτυγχάνοντας την καλύτερη δυνατή ρύθμιση τόσο του σακχάρου σας όσο και του σωματικού σας βάρους.

Τα 4 Βήματα για να έρθει το φαγητό στο σπίτι σας
1.Επικοινωνήστε μαζί μας.
2.Ερχόμαστε στο χώρο σας με το Διαιτολόγο της εταιρίας μας.
3.Επιλέγουμε το Διατροφικό σας πρόγραμμα και το Μenu ανάλογα με τις διατροφικές σας ανάγκες και τις προσωπικές σας επιθυμίες.
4.Ξεκινάμε άμεσα την αποστολή των γευμάτων στο σπίτι σας

Ενδεικτικά Γεύματα
Σολομός ψητός με λαχανικά ατμού Taste Control
Όταν μία θρεπτικά πολύτιμη πρώτη ύλη οδηγείται μέσα από τις διατροφικές ανάγκες των διαβητικών σε ένα εξαιρετικά νόστιμο πιάτο.

Κοτομπιφτέκια με σαλάτα Taste Control
Για αυτούς που δεν αποχωρίζονται το κρέας, βρήκαμε την πιο υγιεινή, γευστική λύση.

Σπαγγέτι ολικής αλέσεως με σάλτσα τόνου Taste Control
Ένας καμβάς πρωτότυπων γεύσεων και διατροφικών ωφελειών για τους διαβητικούς

Μουσακάς λαχανικών Taste Control
Μία πεντανόστιμη παραλλαγή, τέλεια προσαρμοσμένη στις αρχές της υγιεινής διατροφής.

Φασολάκια Λαδερά Taste Control
Συνδυάζοντας τη Μεσογειακή Διατροφή με την όρεξή μας να αναδείξουμε μία «σπιτική» παραδοσιακή γεύση.
H συνεργασία μας με το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας και Διατροφής στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο Αθηνών  ΚΑΙ ΤΟΝ Δρ Ιωάννη   Μανιό – Αναπληρωτή Καθηγητή  στο Τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής έδειξε πως :

Τα προπαρασκευασμένα γεύματα που εξετάστηκαν στην παρούσα μελέτη βρέθηκε να οδηγούν σε σημαντικά ευνοϊκότερες μεταβολές στα επίπεδα δεικτών γλυκαιμικής απόκρισης μεταγευματικά (επίπεδα ινσουλίνης ορού, τιμές δείκτη ινσουλινοαντίστασης, εμβαδόν υπό την καμπύλη συγκέντρωσης-χρόνου για τη γλυκόζη) σε σχέση με το διάλυμα γλυκόζης.

Τα επίπεδα γλυκόζης επανήλθαν στα επίπεδα νηστείας στα 90 λεπτά για τον μουσακά λαχανικών και στις 2 ώρες μεταγευματικά για τις υπόλοιπες συνταγές, υποδηλώνοντας ότι τα υπό μελέτη γεύματα θα μπορούσαν να ενσωματωθούν ως πολύ καλές επιλογές στο διαιτολόγιο των ασθενών με Σακχαρώδη Διαβήτη Τύπου 2 στο πλαίσιο ενός υγιεινού τρόπου ζωής.

Μαλιστα έγινε και Δημοσίευση της κλινικής μελέτης που πραγματοποίησε το τμήμα Επιστήμης Διαιτολογίας & Διατροφής του Χαροκοπείου Πανεπιστημίου για την Taste Control Diabetesστο Εuropean Journal of Nutrition που είναι ένα από τα κορυφαία ιατρικά περιοδικά στον τομέα της διατροφής, στο οποίο δημοσιεύονται άρθρα, μελέτες και ανασκοπήσεις αναφορικά με την επίδραση διατροφικών παραγόντων σε παραμέτρους υγείας όπως οι χρόνιες νόσοι, η γενετική, η φλεγμονή και η ανοσολογία και η καρκινογένεση, μετρώντας πολυάριθμες δημοσιεύσεις, αναζητήσεις και επισκέψεις από τους χρήστες σε καθημερινή βάση.

Για την taste control η δημοσίευση αυτή  είναι  η σημαντικότερη «βράβευση » για όσους μας επέλεξαν  για την ποιότητα και για την υπηρεσία που παρέχουμε σε όλους τους πάσχοντεσ από διαβήτη .