Αύρες εναντίον μολότοφ στα Εξάρχεια

Έκρυθμη είναι η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή των Εξαρχείων μεταξύ συγκεντρωμένων που εξαπολύουν επιθέσεις με βεγγαλικά και βόμβες μολότοφ προς τις αστυνομικές δυνάμεις που απαντούν με εκτεταμένη χρήση δακρυγόνων.

Στην υπηρεσία της καταστολής των επεισοδίων και οι δύο «αύρες» της αστυνομίας, οι οποίες χρησιμοποιούνται σαν πολιορκητικός κριός για να ανοίξουν τα οδοφράγματα και να σβήσουν οι φλόγες.

Αύρες εναντίον μολότοφ στα Εξάρχεια

Τα ογκώδη οχήματα της αστυνομίας δέχονται βροχή από μολότοφ αλλά συνεχίζουν το έργο της κατάσβεσης. Επίκεντρο των συγκρούσεων είναι η οδός Τοσίτσα αλλά και η Στουρνάρη και όλοι οι δρόμοι γύρω από την πλατεία.

Εξάλλου, πριν από λίγο έπιασε φωτιά σε μπαλκόνι διαμερίσματος σε πολυκατοικία που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Τοσίτσα και Σπ. Τρικούπη, η οποία όμως έσβησε σε σύντομο χρονικό διάστημα κι έτσι δεν χρειάστηκε η παρέμβαση της πυροσβεστικής.

Αύρες εναντίον μολότοφ στα Εξάρχεια Αύρες εναντίον μολότοφ στα Εξάρχεια Αύρες εναντίον μολότοφ στα Εξάρχεια Αύρες εναντίον μολότοφ στα Εξάρχεια Αύρες εναντίον μολότοφ στα Εξάρχεια Αύρες εναντίον μολότοφ στα Εξάρχεια Αύρες εναντίον μολότοφ στα Εξάρχεια Αύρες εναντίον μολότοφ στα Εξάρχεια

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

Πηγή: newsbeast.gr