23.5 C
Athens
Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ανοικτή Επιστολή στον Δειλό, Νόθο, Αόρατο Δολοφόνο ‘Κορονοϊό’!

Υπογράφει ο Καθηγητής Γιώργος Πιπερόπουλος

     Σου απευθύνω αυτήν την προσωπική ανοικτή μου επιστολή διαθέτοντας το απαραίτητο θάρρος να σου γνωστοποιήσω άφοβα το όνομα, το επώνυμό και την επαγγελματική μου ιδιότητα.

     Σε θεωρώ απίστευτα ΔΕΙΛΟ και, προφανώς, ΝΟΘΟ πλάσμα!…

     ΔΕΝ έχεις το θάρρος, ‘κορονοϊέ’,  να μας αποκαλύψεις την ταυτότητά ούτε το λόγο ύπαρξής σου! Απλά γνωρίζουμε ότι πρώτο-εμφανίστηκες πριν μερικούς μήνες στην πόλη Wuhan της Κίνας και μετά με αστραπιαία ταχύτητα εκδήλωσες την ανθρωποκτόνα φύση σου στα γειτονικά της Πατρίδας σου Κίνας Έθνη χωρίς μεγάλες επιτυχίες.

    Ακολούθησες την πορεία του Ήλιου, από Ανατολή προς Δύση και επιτέθηκες με την Χιτλερική στρατηγική του Blitzkrieg στη Μέση Ανατολή, ήρθες στην Ελλάδα αλλά βρήκες κλειστές τις πόρτες και ξέσπασες με μανία στην Ιταλία, στην Ισπανία στη Γαλλία. Πέρασες ελαφρά από τη Γερμανία, πάτησες Βρετανία και Ιρλανδία και τώρα περιδιαβαίνεις την Αμερική από Νέα Υόρκη μέχρι Καλιφόρνια. 

      Ίσως την απόκρυψη της ταυτότητάς σου δεν την υπαγορεύει η έλλειψη θάρρους αλλά η ντροπή που βιώνεις ως ‘νόθο πλάσμα’ καθώς μέχρι σήμερα, και ίσως ποτέ, κανείς δεν δήλωσε και δεν θα δηλώσει ότι είναι ο γονιός που εκούσια ή ακούσια σου έδωσε Ζωή. 

     Κάποιοι θεωρούν ότι μπορεί να είσαι προϊόν κάποιου ‘λάθους’ της μητέρας Φύσης (ή ίσως ακόμη και ένα προειδοποιητικό μήνυμα ότι μπορεί να δούμε και χειρότερα μετά από όσα αλόγιστα με μόνο κριτήριο τη δική μας καλοπέραση κάνουμε σε αυτή και τον πλανήτη Γη που μας φιλοξενεί). Η Φύση δεν μιλάει καμιά γλώσσα ή διάλεκτο που υπάρχουν στον πλανήτη μας οπότε σίγουρα θα παραμείνεις στην ιστορία της Ανθρωπότητας υποτιμητικά ως ένα…Νόθο, ένα ‘μη-αναγνωρισμένο’ πλάσμα!..

     Οι επιστήμονες σου έδωσαν το όνομα ‘covid-19’ και το επίθετο ‘πανδημία’, για να μπορούμε να πιστώνουμε στα ‘πρόστυχα κατορθώματά’ σου τα ανθρώπινα θύματα που συσσωρεύεις.

     Είσαι ‘απίστευτα’ ΔΕΙΛΟΣ καθώς πολεμοχαρής περιφέρεσαι σε ολάκερο τον Πλανήτη χωρίς Στρατιωτική στολή, χωρίς να μιλάς ‘ως αόρατο, μέχρι στιγμής αγνώστου πατρότητας και μητρότητας νόθο πλάσμα και απρόσωπος φονιάς’ ανθρώπων…

     Χτυπάς όλες τις ηλικίες αλλά δείχνεις μια ιδιαίτερη προτίμηση, σε άτομα της δικής μου, της τρίτης ηλικίας και για το λόγο αυτό αποφάσισα να σου γράψω… 

- Advertisement -

     Μετράς ήδη δεκάδες χιλιάδες θύματα, ΔΕΙΛΕ, ΝΟΘΕ, ΑΠΡΟΣΩΠΕ και αόρατε ‘κορονοϊέ’ αλλά Μην Αισθάνεσαι Περήφανος δεν έχεις κερδίσει τον Πόλεμο

     Η Ανθρωπότητα γνώρισε και άλλους ‘φονιάδες’ σαν και σένα και, δυστυχώς, όταν εσύ και το συνάφι σου καθυστερείτε να κάνετε αισθητή την παρουσία σας, εμείς οι άνθρωποι μετρήσαμε και ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΗΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ αμέτρητα θύματα καθώς Ιδεολογίες και Εθνικοί εγωισμοί μας ενέπλεξαν σε ανθρωποκτόνους Πολέμους με στόχο την επιβολή Εξουσίας και λεία την οικειοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών κοντινών και μακρινών γειτόνων.

     Δειλέ, Νόθε, Αόρατε Ανθρωποκτόνε ‘κορονοϊέ’ έκλεισες στα σπίτια του το Ανθρώπινο Γένος και ιδιαίτερα εμάς που με την αδήριτη ανάγκη μας για αγκαλιές, χειραψίες και φιλιά βιώνουμε τις ώρες, τις ημέρες και τις εβδομάδες ως ‘ελεύθεροι πολιορκημένοι’ …

     Μας υποχρέωσε η φονική σου παρουσία να κόψουμε χειραψίες, φιλιά και αγκαλιές με παππούδες, γιαγιάδες, συγγενείς και φίλους ως ένδειξη… Αγάπης, για να μην αλληλοεκτεθούμε, Παναγιά μου τι ντροπή, σε εσένα τον ‘φονιά’…

     Θα θρηνήσουμε δεκάδες χιλιάδες θύματα ευχόμενοι να μην είναι ανάμεσά τους αγαπημένα μας πρόσωπα, συγγενείς και φίλοι.

     Σήμερα ξεκίνησε για δύο περίπου δισεκατομμύρια Χριστιανών Καθολικών και Προτεσταντών η Αγία Εβδομάδα και την ερχόμενη Κυριακή αυτοί θα γιορτάσουν τη δική τους ΑΝΑΣΤΑΣΗ και το Πάσχα.  

     Θα ακολουθήσει μετά η Αγία Εβδομάδα και έρχεται η ΑΝΑΣΤΑΣΗ για τα υπόλοιπα 300 εκατομμύρια Ορθοδόξων Χριστιανών…

     ‘Κορονοϊέ’ αντιστέκεται και πολεμάει ενωμένη η ανθρωπότητα!.

     Κάποια στιγμή θα βγούμε από τα σπίτια μας, θα αδειάσουν οι ΜΕΘ στα Νοσοκομεία , θα αγκαλιαστούμε με συγγενείς και φίλους.

      ‘Κορονοϊέ’ κλείνω διαβεβαιώνοντάς σε ότι τελικά…  

     ΘΑ ΣΕ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!…    

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Latest Posts

ΑΛΛΑ ΝΕΑ...

STAY IN TOUCH

TO BE UPDATED WITH ALL THE LATEST NEWS, OFFERS AND SPECIAL ANNOUNCEMENTS.