«Ήταν στημένες οι δοκιμασίες στο MasterChef για να μαλώνω με την Γωγώ»

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου ήταν ένας από τους παίκτες του MasterChef 3 που είχε τραβήξει πάνω του το ενδιαφέρον τόσο με τις μαγειρικές του ικανότητες όσο και με τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

Εξάλλου, οι εντάσεις ανάμεσα σε εκείνον και τη συμπαίκτρια του Γωγώ Κωστάκη ήταν αρκετές καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Στην κάμερα της εκπομπής «Μεσημέρι #YES» ο Τζώρτζης Παπανικολάου αναφέρθηκε σε «στημένες δοκιμασίες» αλλά σχολίασε και τον τέταρτο κύκλο του MasterChef που προβάλλεται αυτή τη περίοδο.

«Το φετινό MasterChef δεν μου αρέσει πολύ γιατί έχει μπει πάρα πολύ, όχι απλά το ριάλιτι, ο πόνος. Από το λίγο που το είδα, κάθε άνθρωπος έχει και μια ιστορία που τη δείχνει. Δεν ξέρω αν πλέον την ποδιά την παίρνεις από την μαγειρική σου ικανότητα ή από τον πόνο που έχεις να βγάλεις. Σε εμάς υπήρχαν οι ίντριγκες αλλά πάνω από όλα ήταν ο διαγωνισμός. Έπρεπε να βγάλεις κάποιον για να επιβιώσεις εσύ. Είμαι σε δίλημμα, να μαγειρέψω ή να πω τον πόνο μου; Σαφώς και ο πόνος πουλάει περισσότερο» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης του MasterChef.

Ο Τζώρτζης Παπανικολάου μαρτύρησε, ακόμα, πως: «όταν στο δικό μας MasterChef αναφέραμε τη λέξη ριάλιτι, κατά λάθος, μας το έκοβαν και έλεγαν μαγειρικός διαγωνισμός. Υπήρχε βέβαια καθοδήγηση σε όλα τα παιδιά και δεν το λέω μόνο εγώ. Υπήρχε μια χειραγώγηση χωρίς όμως εμείς να την γνωρίζουμε. Ποτέ δεν είπε η παραγωγή να μαλώσει η Γωγώ με τον Τζώρτζη. Απλά έμπαιναν οι διχόνοιες. Ήταν στημένες οι δοκιμασίες για να μαλώνω με την Γωγώ».

Πηγή: newsbeast.gr