Άγριες Μέλισσες: Η Ανέτ «βουτάει» στο ένοχο παρελθόν της με απρόβλεπτες εξελίξεις

Στο χθεσινό επεισόδιο στην πετυχημένη σειρά του ΑΝτ1, είδαμε τη Δρόσω να πηγαίνει με το Νικηφόρο στον γυναικολόγο για να κάνουν έκτρωση στο παιδί που περιμένει. Η Ασημίνα μαθαίνει ότι ο Κυπραίος έβγαινε με τη Μυρσίνη, ενώ είδε την τελευταία να μπαίνει στο σπίτι του Θωμά. Ο Μιλτιάδης, από την άλλη, είναι έτοιμος να πολεμήσει τον Δούκα.

Τι θα συμβεί, όμως, στο αποψινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες;

Η Ανέτ αποφασίζει να βουτήξει ξανά στο ένοχο παρελθόν της, παρασύροντας μαζί της και το Νέστορα ενώ η Πηνελόπη κάνει ένα αναπάντεχο βήμα στη σχέση της με τον Μελέτη. Την ίδια ώρα, η Ελένη δέχεται την πρόταση του Μιλτιάδη και με τη βοήθεια του Λάμπρου, της Θεοδοσίας αλλά και του Κυπραίου προσπαθούν να πείσουν και άλλους αγρότες στη δημιουργία ενός συνεταιρισμού, ο οποίος θα εμποδίσει τα σχέδια του υπουργείου να προχωρήσει στην βιομηχανική ζώνη.

Παράλληλα, ο Λάμπρος καταρρακώνεται μαθαίνοντας για τον γάμο της Ελένης και του Κυπραίου, ενώ η Ασημίνα είναι αποφασισμένη να σταματήσει αυτό τον γάμο, ψάχνοντας αποδείξεις για την ερωτική σχέση του Κυπραίου και της Μυρσίνης. Θα τα καταφέρει;

Πηγή: newsbeast.gr