magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Metallic mania: Μία διακοσμητική τάση που θα απογειώσει το σπίτι σου

Η διακόσμηση του σπιτιού πρέπει να ανανεώνεται, με την ίδια λογική που ανανεώνεις τα ρούχα σου. Δεν είναι ότι δεν μπορείς χωρίς αυτήν, όμως, αν την επιλέξεις, θα σου φτιάξει την ψυχολογία και θα σου δώσει μία γενικότερη χαρά κάθε φορά που βρίσκεσαι στο σπίτι σου. Όσο υπερβολικό κι αν πιστεύεις ότι ακούγεται, οι επιλογές που κάνεις στην εσωτερική διακόσμηση του χώρου σου μπορούν να επηρεάσουν το υποσυνείδητό σου, όπως ακριβώς και τα χρώματα διεγείρουν διαφορετικά συναισθήματα.

Σίγουρα, οι γήινες αποχρώσεις αποτελούν μία κλασικά αγαπημένη επιλογή καθ’όλη τη διάρκεια του χρόνου, όμως, μερικές εποχές, όπως το καλοκαίρι, έχουν πιο πρόσφορο έδαφος για πειραματισμό με πιο ιδιαίτερες τάσεις που υπό νορμάλ πιο δύσκολα θα τολμούσες.

Μία από τις hot τάσεις αυτών των μηνών είναι τα μεταλλικά στοιχεία. Αυτά μπορούν να είναι ολόκληρα αντικείμενα, όπως ένα πορτατίφ ή ένα κρεβάτι, ή πιο διακριτικά τοποθετημένα μέσα στον χώρο, όπως το χερούλι της πόρτας ή των ντουλαπιών. Ο χώρος θα αποκτήσει μία πιο μοντέρνα πινελιά και θα έχεις μία πολύ κομψά glamorous διακόσμηση.

Η gallery στη συνέχεια θα σου δώσει μία γεύση από αυτά που μπορείς να κάνεις.

 

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

7 Στολισμένα Χριστουγεννιάτικα Δέντρα που θα σε κάνουν να ανυπομονείς!

News Room M

Το ήξερες; Για αυτό το λόγο τα ψυγεία έχουν πόρτες με μαγνήτη

News Room A

Μήπως απαιτείται εξονυχιστικός έλεγχος σε παραμέτρους που αφορούν την υγεία μας;

News Room M