magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Kurland Spa

Kurland Spa

Φεβρουάριος : ο μήνας της αγάπης

Όλοι μας σαν άνθρωποι έχουμε την ανάγκη να αγαπάμε και να αγαπιόμαστε. Έχουμε τους αγαπημένους μας που μας στηρίζουν και αναζητάμε την ευκαιρία να τους το ανταποδώσουμε. Να βρούμε την ευκαιρία να έρθουμε πιο κοντά, μακριά από τη πίεση της καθημερινότητας έστω για λίγο.

Τι μπορούμε να κάνουμε για αυτό;

Εδώ έρχονται τα Kurland Spa που βρίσκονται στο Χαλάνδρι επί της Λεωφόρου  Κηφισίας 348. Δημιουργήθηκαν για προσφέρουν υπηρεσίες  wellness  και περιποίησης  για το  σώμα και το πρόσωπο. Η έμπειρη καθοδήγηση των θεραπευτών μας θα συνδράμει στην επιλογή του δικού σας, εξατομικευμένου προγράμματος με μοναδικές επιλογές που θα ζήσετε με το άλλο σας μισό.

Ομορφιά, αναζωογόνηση, χαλάρωση και ευεξία κρύβει αυτό το σύντομο αλλά σημαντικό ταξίδι. Σε ένα πολυτελές  μοναδικό περιβάλλον περίτεχνα διακοσμημένο, που  σε συνδυασμό  με την ευωδία των βότανων και αιθέριων ελαίων, θα  χαλαρώσετε, θα ταξιδέψετε και θα αποφορτιστείτε από την κούραση της καθημερινότητας. Μέσα από ευρεία γκάμα υπηρεσιών για πρόσωπο, σώμα, μαλλιά, θα βοηθήσουν εσάς  και  τους αγαπημένους σας να έρθετε και πάλι πιο κοντά.

Στα Kurland  Spa υποδεχόμαστε  τον Φεβρουάριο, τον μήνα της αγάπης  ντυμένοι  στα κόκκινα!

Έχουμε δημιουργήσει  πακέτα προσφορών για εσάς και για τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Πακέτα για ζευγάρια:

  • -welcome drink (σαμπάνια/ κρασί η αρωματικό  τσάι)με συνοδεία από φρέσκα φρούτα .(φράουλες )η σοκολάτα.(σιντριβάνι σοκολάτας ) .

-χαλαρωτικό  massage 60’  με άρωμα  καραμέλας & βούτυρο κακάο  για δυο άτομα

Από 140€ – στα 120€.

  • -welcome drink (σαμπάνια/ κρασί η αρωματικό  τσάι)με συνοδεία από φρέσκα φρούτα .(φράουλες )η σοκολάτα.(σιντριβάνι σοκολάτας ) .

-ανατολίτικο ατμόλουτρο + απολέπιση (peeling) +pantai  luar 60’(μασάζ  με πουγκιά) +Kaiser.(μοναδική εμπειρία για εσάς και τον αγαπημένο σας πρόσωπο, καθώς θα χαλαρώσετε  μαζί  για 50’ σε ένα πολυτελές  λουτρό  μέσα σε  περίτεχνη    χάλκινη μπανιερά γεμισμένη με άοσμο κατσικίσιο γάλα και αιθέρια ελαία ,με συνοδεία κόκκινου κρασιού και φρούτων.)

Από 280€ –στα 190€.

Ατομικά Πακέτα:

  • -welcome drink (σαμπάνια/ κρασί  η αρωματικό  τσάι).

-ανατολίτικο ατμόλουτρο +30’ χαλαρωτικό massage με εσπεριδοειδή και κανέλλα.

Από 70€ -στα 40€.

  • -welcome drink (σαμπάνια/ κρασί  η αρωματικό  τσάι).

-manicure +pedicure +χτένισμα.

Από 60€ – στα 45€.

  • -welcome drink (σαμπάνια/κρασί  η αρωματικό  τσάι).

-spa   μαλλιών.

-χτένισμα.

Από 60€ – στα 45€.

Kurland Spa

Διεύθυνση: Λεωφόρος Κηφισίας 348. (Έναντι Νοσοκομείου «Υγεία», στα κεντρικά κτίρια του Ομίλου Kord Group οπού συστεγάζεται η BERGMANN KORD ,η  1η  Κλινική Μαλλιών στην Ελλάδα). Τ.Κ 152 33 Χαλάνδρι, Αθήνα. Tηλ: 210 68 01 301

www.kurland.gr

spa-1

spa-2

spa-3

spa-4

spa-5

Σχετικές αναρτήσεις

Η απόλυτη τάση ομορφιάς για ακαταμάχητο βλέμμα!

Newsroom E

Να είναι ή όχι ο πατέρας μέσα στον τοκετό; Η άλλη άποψη κορυφαίου Καθηγητή Γυναικολογίας

News Room

15 Σημαντικές Ανακαλύψεις που έγιναν από Πανέξυπνες Γυναίκες και μας έσωσαν τη Ζωή!

News Room