magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

H νέα φωτό της Ελένης Μενεγάκη που έκανε πάνω από 40.000 likes μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!

Η Ελένη Μενεγάκη, αυτές τις ημέρες έχει εγκαταλείψει για λίγο τον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα της Άνδρου και μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της και τον άντρ…Έως και 1+1 δώρο σε καινοτόμα προϊόντα P&G.Η Ελένη Μενεγάκη, αυτές τις ημέρες έχει εγκαταλείψει για λίγο τον επίγειο παράδεισό της στα Άχλα της Άνδρου και μαζί με τα τρία από τα τέσσερα παιδιά της και τον άντρα της ζωής της Ματέο Παντζόπουλο απολαμβάνουν ξέγνοιαστες διακοπές προς Ιόνιο μεριά. Προσφάτως λοιπόν, μία από τις στάσεις της… καλοκαιρινής περιοδείας της οικογένειας ήταν τα Σύβοτα όπου η Ελένη έδειξε να μαγεύεται από τις ομορφιές των τοπίων. Και φυσικά ανέβασε αντίστοιχα και κάποιες φωτογραφίες της. Στην πιο τελευταία λοιπόν, η ίδια ποζάρει με μαγιό, παρεό και ένα υπέροχο καπέλο, δείχνοντας πραγματικά ευτυχισμένη και χαλαρή. Εννοείται πως με το που ανέβηκε η συγκεκριμένη φωτογραφία, μέσα σε λίγα μόλις λεπτά είχε συγκεντρώσει πάνω από 40.000 likes, καθώς η Ελένη έχει πάρα πολλούς διαδικτυακούς φίλους.

Δείτε παρακάτω την εν λόγω φωτογραφία…H νέα φωτό της Ελένης Μενεγάκη που έκανε πάνω από 40.000 likes μέσα σε λίγα μόνο λεπτά!Πηγή: gossip-tv.grΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

19 Μυστικά & Κόλπα αποκλειστικά για Εγκύους που θα σας Βοηθήσουν να ξεπεράσετε με Επιτυχία ΟΛΑ τα στάδια της Εγκυμοσύνης σας!

News Room

8 μυστικά των γυναικών που μυρίζουν πάντα υπέροχα

News Room

10 Τραγικά και Αηδιαστικά Λάθη που ΚΑΘΕ Γυναίκα Κάνει Όταν Έχει Περίοδο! Αυτό Ειδικά με τα Δάχτυλα Είναι…

News Room