magdasnews.gr
Ζωή

H μεγαλύτερη γιορτή της υγείας και της ομορφιάς στο Ζάππειο Μέγαρο

Η Beauty Day ένωσε τη δική της δυναμική, με αυτήν του μεγάλου θεσμού του Δ|Υ|Ο FORUM (Διατροφή – Υγεία – Ομορφιά) και του ΣΕΓΑΣ πραγματοποιώντας στο Ζάππειο Μέγαρο το μεγαλύτερο επιστημονικό και εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς! Στο πλαίσιο του 5ου Δ|Υ|Ο FORUM αναλύθηκαν καίρια θέματα διατροφής, ευεξίας, υγιεινού τρόπου ζωής και ομορφιάς από διακεκριμένους ομιλητές και επαγγελματίες  πάντα με τη σφραγίδα αναγνωρισμένων ιατρικών εταιρειών, του περιοδικού  Δ|Υ|Ο και του Ομίλου ΖΙΤΑ.

«Να λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη την πρόληψη», ήταν το μήνυμα που θέλησε να περάσει, κηρύσσοντας την έναρξη της διοργάνωσης, ο Οικονομολόγος, πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και γ.γ. του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας, κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης. Την ανάγκη να διεθνοποιήσουμε τη θεωρία του Ιπποκράτη, αναπτύσσοντας τον ιατρικό τουρισμό, τόνισαν με τη σειρά τους ο Καθηγητής Δερματολογίας- Νομικός, πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας Ιαματικής Ιατρικής, πρόεδρος του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας και της Παγκόσμιας Ακαδημίας Κινεζικής & Συμπληρωματικής Ιατρικής, κ. Κωνσταντίνος Κουσκούκης και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, πρόεδρος του ΙΣΑ, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Ελλήνων Γιατρών, πρόεδρος του Διεθνούς Κέντρου Τουρισμού Υγείας και πρόεδρος της ELITOUR, κ. Γιώργος Πατούλης.

Το κοινό ενημερώθηκε για όλα τα τελευταία trends στην ομορφιά, παρουσιάστηκαν λανσαρίσματα καλλυντικών προϊόντων, δόθηκε η δυνατότητα στους επισκέπτες να απολαύσουν υπηρεσίες και να γνωρίσουν από κοντά προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας ενώ παράλληλα παρακολούθησαν shows μακιγιάζ & κομμωτικής. Την εναρκτήρια τελετή ομόρφυναν με την παρουσία τους, άνθρωποι από τον χώρο του θεάματος και του αθλητισμού μεταξύ άλλων η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο Κώστας Κοκκινάκης, ο Κώστας Σόμμερ, ο Γιάννης Αϊβάζης, η Ναταλία Δραγούμη, η Σόφη Πασχάλη, ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Ηλίας Γκότσης.

Στο πλαίσιο του ΔΥΟ Forum και της Beauty Day, διοργανώθηκε Ημερίδα με θέμα «Η αισθητική σύμμαχος της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» με ομιλήτριες την Κατερίνα Παπακώστα, Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη, την Εύα Καϊλή, Ευρωβουλευτή του Κινήματος Αλλαγής, την Σοφία Βούλτεψη, Βουλευτή ΝΔ Β’ Αθηνών και πρώην Υπουργό, την Ελένη Πετρουλάκη, Σύμβουλο άσκησης και Owner της  FITLAB και την  παρουσιάστρια Nτορέττα Παπαδημητρίου.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο Εικαστικός Κύκλος ΔΛ παρουσίασε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 την ατομική έκθεση της Εγκράτειας Ρούμπου με τίτλο «κάποιες φορές ακούω τόσο δυνατά το μέσα μου».

News Room G

Ιδρυτική Βραδιά Λέσχης The Lions Club Athens Kallimarmaro

News Room G

Έρχεται το 3ο FORUM του ΣΠΑΥ

Newsroom