magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Deco 2019: Στα πιο hot χρώματα είναι αυτό κι ετοιμάσου να το λατρέψεις

Η διακόσμηση του σπιτιού είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι, στο οποίο δε θες απλά να δώσεις σημασία για να ομορφύνει ο χώρος στον οποίο περνάς τόσες ώρες της καθημερινότητάς σου, αλλά, με αυτόν τον τρόπο φτιάχνεις πάνω απ’ όλα την ψυχολογία σου. Τα χρώματα, το στιλ και γενικά η διαρρύθμιση του περιβάλλοντός σου με βάση το προσωπικό σου γούστο είναι κάτι που μπορεί να έχει έως και κομβικό ρόλο στη διάθεσή σου με το που ξυπνάς το πρωί ή όταν ανοίγεις την πόρτα στην επιστροφή μετά το γραφείο.

Ένα από τα πιο hot χρώματα για το 2019, που έρχεται να αντικαταστήσει το διάσημο trend των τελευταίων χρόνων, δηλαδή τις μεταλλικές αποχρώσεις, είναι το matte black.

To matte black είναι εκείνο το θαμπό μαύρο που μπορεί πολύ συχνά να έχεις δει σε νύχια, καθώς είναι τάση και στον τομέα της ομορφιάς. Είναι ένα άκρως εντυπωσιακό χρώμα που, αν το έχεις συμπεριλάβει στις επιλογές για το décor του σπιτιού σου, θα σου έχει δώσει ένα αποτέλεσμα, που θα καταπλήσσει όποιον μπαίνει στον χώρο και το αντικρίζει. Μπορείς να το τοποθετήσεις σε κάθε δωμάτιο του σπιτιού, από το υπνοδωμάτιο μέχρι το μπάνιο και ταιριάζει εξαιρετικά με λευκές και χρυσές λεπτομέρειες και ξύλο.

Η gallery που ακολουθεί θα σε κάνει να καταλάβεις γιατί είναι τόσο στη μόδα.

 

Photo credits: Pinterest

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Last Minute Xmas: Πώς θα δημιουργήσεις γιορτινή ατμόσφαιρα στο σπίτι σε μία μόλις ώρα!

News Room

Το σπίτι της Άννας Βίσση μοιάζει με αυτά του Hollywood

News Room

Οργάνωσε τα Ντουλάπια της Κουζίνας σου σε 3 Βήματα!

News Room M