magdasnews.gr
Home - Συμβουλές

Bar Carts: Η διακοσμητική τάση που θα απογειώσει το σαλόνι και την κρεβατοκάμαρά σου

Το καλοκαίρι ήρθε και μία ανανέωση σε όλους τους τομείς είναι λογικό να την αναζητάς. Αυτό, φυσικά, δε θα αφήσει έξω τον τομέα της διακόσμησης του σπιτιού σου, στο οποίο περνάς πολλές ώρες της μέρας σου. Και δεν εννοούμε απλά τα χρώματα που θα χρησιμοποιήσεις για τους τοίχους των δωματίων, αλλά και μερικές πινελιές στα έπιπλα που θα δώσουν το κάτι παραπάνω με τη διαφορετικότητα και την πρωτοτυπία τους.

Μία από τις διακοσμητικές τάσεις σε αυτό το κομμάτι για το 2019 είναι σίγουρα τα bar carts. Πρόκειται για ένα αντικείμενο με ρίζες στο ρεύμα του art deco, που μπορεί να είναι ο,τι πιο πρακτικό έχεις στο σαλόνι ή ακόμη και στην κρεβατοκάμαρά σου, αλλά έχει κι έναν τρόπο να αναβαθμίζει κατευθείαν το στιλ του χώρου.

Το bar cart είναι κάτι σαν τη μοντέρνα εναλλακτική του πάγκου που ουσιαστικά είναι στη μόδα τουλάχιστον εδώ και 100 χρόνια. Η πρώτη αισθητή παρουσία που έκανε στον χώρο της διακόσμησης έγινε στα τέλη των 1800s, όταν ήταν γνωστό ως «tea trolley», δηλαδή «καροτσάκι τσαγιού».

Το βίντεο στη συνέχεια θα σου δείξει πώς να φτιάξεις μόνη σου ένα bar cart, ενώ η gallery στη συνέχεια θα σου δώσει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να ενσωματώσεις κι εσύ αυτό το trend στο σπίτι σου.   

 

 

Πηγή: queen.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Xmas ιδέες που θα σε εμπνεύσουν να δημιουργήσεις ένα παραμυθένιο σκηνικό στο σπίτι

News Room

Εντυπωσιακό διαμέρισμα μόλις 25 τ.μ. στον Λυκαβηττό με θέα όλη την «Αθήνα πιάτο» !

News Room

Το ήξερες; Για αυτό το λόγο τα ψυγεία έχουν πόρτες με μαγνήτη

News Room A