magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το #6 είναι ο,τι Χειρότερο!

Εξάλλου, γι’αυτό δεν είναι οι σχέσεις;
2. Το να απολαμβάνουν την αίσθηση των τριχών τους στα αξύριστα πόδια τους.3. Το να ζεσταίνουν τα χέρια τους στο στήθoς τους ή τον ποπό τους.4. Το να φοράνε το ίδιο κολάν γι…9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το  #6 είναι ο,τι Χειρότερο!Δείτε πως να χάσετε 14 κιλά, αλλιώς παίρνετε τα χρηματά σας πίσω.Εξάλλου, γι’αυτό δεν είναι οι σχέσεις;9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το  #6 είναι ο,τι Χειρότερο!9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το  #6 είναι ο,τι Χειρότερο!

4. Το να φοράνε το ίδιο κολάν για πολλές μέρες ή εβδομάδες συνεχόμενα.

9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το  #6 είναι ο,τι Χειρότερο!9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το  #6 είναι ο,τι Χειρότερο!9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το  #6 είναι ο,τι Χειρότερο!9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το  #6 είναι ο,τι Χειρότερο!9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το  #6 είναι ο,τι Χειρότερο!9 Αηδιαστικά Πράγματα που ΟΛΕΣ οι Γυναίκες κάνουν τον Χειμώνα αλλά Ντρέπονται να Παραδεχτούν. Το  #6 είναι ο,τι Χειρότερο!Copyright: buzzfeed.comΔιαβάστε περισσότερα…Copyright © 2015 fanpage.gr

Πηγή: fanpage.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτά είναι τα σανδάλια που θα φοράμε όλες φέτος το καλοκαίρι

News Room

Παρά την διατροφή η ζυγαριά σου επιμένει στο ίδιο βάρος; Να τι κάνεις και κολλάς τον μεταβολισμό σου

News Room

Η Τατιάνα Στεφανίδου παραδίδει μαθήματα style σε κάθε της εμφάνιση

News Room A